ΣΤΙΛ

H Zoë Kravitz βρήκε τα πιο άνετα παπούτσια της άνοιξης


Μάρθα Κουμπάνη

22 Απριλίου 2022

H Zoë Kravitz βρήκε τα πιο άνετα παπούτσια της άνοιξης
Το low key σύνολο της Zoë Kravitz που θέλουμε να αντιγράψουμε τη φετινή άνοιξη

Και κάπως έτσι, το πιο καλοντυμένο ζευγάρι του 2022 επιστρέφει στους δρόμους κάνοντας αυτό που κάνει καλύτερα: να δείχνει casual και cool φορώντας matching σύνολα που αξίζουν πολλές θέσεις στους πίνακες Pinterest.

Αυτή την εβδομάδα, η Zoë Kravitz εθεάθη χέρι-χέρι με τον σύντροφό της, Channing Tatum, φορώντας ένα low-key look από αυτά στα οποία μας έχει συνηθίσει και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που την αγαπάμε. Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα slouchy πουλόβερ με ζιβάγκο με την τάση puddle-pant που είναι δημοφιλής στην A-list. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με μια τσάντα Saint Laurent και τα φλατ Mary-Jane που φαίνεται ότι δεν μπορεί να τα αποχωριστεί.

Jenny.Gr

Η εμφάνιση της Kravitz συνδυάζει δύο από τα αγαπημένα μας πράγματα αυτή τη στιγμή: φλατ και παντελόνι σε χαλαρή γραμμή. Πρόκειται για δύο αντικείμενα που, χωρίς την σταρ του Batman, δεν θα σκεφτόμασταν εύκολα να τα συνδυάσουμε, αφού το πιθανότερο είναι ότι θα επιλέγαμε ένα στιλ παπουτσιών με τακούνι για να μας χαρίσει ύψος και να αναδείξει την φιγούρα μας μέσα στο φαρδύ puddle pants. Αλλά τώρα που είδαμε αυτό το άνετο και κομψό combo δύσκολο να ξαναφορέσουμε ψηλοτάκουνα. Τουλάχιστον, όχι όταν πρόκειται για slouchy παντελόνια και τζιν.

Jenny.Gr
SAM EDELMAN
Jenny.Gr
MARGAUX

Jenny.Gr
THE ROW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.