ΣΤΙΛ

Η Zendaya φόρεσε το πιο κομψό unisex κοστούμι, αλλά στην πιο λάθος απόχρωση


Μάρθα Κουμπάνη

22 Απριλίου 2022

Η Zendaya φόρεσε το πιο κομψό unisex κοστούμι, αλλά στην πιο λάθος απόχρωση
Λατρέψαμε την γραμμή και εφαρμογή του κοστουμιού της, ωστόσο έχουμε μια αμφιβολία για το χρώμα.

Δεν είναι μυστικό ότι η Zendaya, επιλέγει τις εμφανίσεις της σε κάθε κόκκινο χαλί με την καθοδήγηση και την τεχνογνωσία του μακροχρόνιου συνεργάτη και στυλίστα της, Law Roach. H σύνεργασία τους είναι που της χάρισε το βραβείο fashion icon της χρονιάς. Είτε με ένα φόρεμα Valentino Haute Couture διακοσμημένο με κεντημένες αράχνες για την πρεμιέρα του Spider-Man: No Way Home στο Λος Άντζελες είτε με ένα δερμάτινο φόρεμα Balmain στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η ικανότητα της σταρ στο glamour είναι ασυναγώνιστη. Ωστόσο, δεν της λείπουν οι πιο κομψές στιγμές της.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Για μια εκδήλωση Euphoria που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κινηματογράφου της Ακαδημίας χθες, ο Roach έντυσε τη Zendaya με μια εμφάνιση που αρμόζει σε κάθε leading lady: ένα κομψό, γκρι κοστούμι βγαλμένο από τη συλλογή του unisex brand Fear of God για το φθινόπωρο 2021. Το σύνολο είχε χαρακτηριστικά γνωρίσματα του brand του Jerry Lorenzo, όπως το σακάκι χωρίς πέτο και την κομψή σιλουέτα. Η Zendaya ολοκλήρωσε την εμφάνιση, με τις πανύψηλες γκρι γόβες Louboutin και τα διαμάντια Bulgari.

Λατρέψαμε την γραμμή και εφαρμογή του κοστουμιού της, ωστόσο έχουμε μια αμφιβολία για το χρώμα. Αν και δείχνει μοναδικά σοφιστικέ και elegant, ίσως την προτιμούσαμε με έναν λιγο πιο φωτεινό ή πιο σκούρο τόνο του γκρι, που θα tης ταίριαζε περισσότερο και θα αναδείκνυε τα φυσικά της χρώματα και την μελαχρινή επιδερμίδα.

Όπως και να έχει όμως είναι icon.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS