ΣΤΙΛ

Fashion flip flops: Το trend στα σανδάλια που θα εκθρονίσει τα Birkenstocks


Μάρθα Κουμπάνη

28 Απριλίου 2022

Fashion flip flops: Το trend στα σανδάλια που θα εκθρονίσει τα Birkenstocks
Το trend στα σανδάλια που θα εκθρονίσει τα Birkenstocks

Οι μέρες που θα μιλάμε και επίσημα για την εποχή των σανδαλιών δεν αργούν. Αν όχι στις αρχές του Μάη, σίγουρα μέχρι το τέλος του οι περισσότερες θα φοράμε σανδάλια. Όχι όμως τα αγαπημένα σας Birkenstocks, καθώς ένα άλλο στιλ έρχεται απειλητικά: Τα fashion flip flops. Ουσιαστικά, είναι ένα υπερυψωμένο thong sandal, αρκετά σταθερό και άνετο για να το φοράτε όλη την ημέρα.

Jenny.Gr

Η Kendall Jenner έχει φορέσει τουλάχιστον τρία διαφορετικά στιλ fashion flip flops από την αρχή της χρονιάς. Τα πιο μοντέρνα στιλ συνοδεύονται από πλατφόρμα που χαρίζει επιπλέον ύψος. Οι The Row, Dries Van Noten, Loewe, Simon Mille, Jacquemus και Coperni είναι μόνο μερικοί από τους σχεδιαστές που συμπεριέλαβαν το minimal σανδάλι στις συλλογές τους για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022.

Jenny.Gr

Τα σανδάλια αυτά έρχονται όχι μόνο ως μία υπενθύμιση της Y2K τρέλας της μόδας, αλλά και ως μια νοσταλγική τάση που θα φέρει μια ρετρό νότα στις καθημερινές εμφανίσεις μας, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.