ΣΤΙΛ

Summer Boots: Τα κορίτσια της μόδας προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτές οι μπότες είναι καλοκαιρινές


Μάρθα Κουμπάνη

26 Απριλίου 2022

Summer Boots: Τα κορίτσια της μόδας προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτές οι μπότες είναι καλοκαιρινές
Camille Charriere
Αυτές οι μπότες ζητούν να φορεθούν με καυτό μίνι, αλλά ίσως είναι ήδη καυτές από μόνες τους

Το πιθανότερο είναι ότι το Σαββατοκύριακο του Πάσχα φορέσατε τα πρώτα ανοιχτά πέδιλα ή σανδάλια. Ο καιρός άλλωστε ήταν αρκετά ζεστός και ευνοοούσε μια τέτοια κίνηση. Από την άλλη μπορεί να ανήκετε σε εκείνη την κατηγορία γυναικών που δεν αισθάνονται έτοιμες να αποκαλύψουν τα πόδια τους μέχρι η ζέστη να είναι ανυπόφορη ή τουλάχιστον μέχρι να κάνουν το πρώτο τους pedicure.

Για εσάς έχουμε μια εναλλακτική πρόταση που κάνει τον γύρο του Instagram: καλοκαιρινές μπότες (ή τουλάχιστον καλοκαιρινές τις αποκαλούν οι fashion Influencers), συγκεκριμένα ένα ζευγάρι καλοκαιρινές μπότες μέχρι το γόνατο.

Jenny.Gr

Η Bella Hadid φόρεσε το ζευγάρι στο πάρτι γενεθλίων της αδερφής της, με ένα ριγέ γιλέκο και πλισέ μίνι φούστα. Η Kendall Jenner, είναι επίσης λάτρης αυτής της καλοκαιρινής μπότας. Φόρεσε τη δική της με ένα γκρι αμάνικο φόρεμα και την ασορτί τσάντα. Πρόκειται για το It shoe που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή, τις Cagole του Balenciaga, μια μπότα με τρουκς και φερμουάρ, που συνδυάζει την αναίδεια μιας cowboy boot με το sex appeal μιας knee high. Η Camille Charrière επιβεβαίωσε τον κανόνα που θέλει τα fashion girls να τις φορούν με super mini φούστα ή φόρεμα.

Jenny.Gr

Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος για εμάς να δεχτούμε αυτές τις μπότες, ειδικά βλέποντάς τις ενώ έξω έχει 30 βαθμούς Κελσίου. Μπορεί λοιπόν να είναι πολύ αργά για να τις φορέσουμε στην Ελλάδα είναι όμως μια καλή στιγμή να ξεκινήσουμε την αποταμίευση αν θέλουμε να τις φορέσουμε το φθινόπωρο, καθώς κοστίζουν 2,150$.

Jenny.Gr

Mεχρι τότε μπορούμε να τις θαυμάζουμε στα πόδια των πιο stylish γυναικών ή να επενδύσουμε στην ασορτί τσάντα του οίκου Balenciaga.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.