ΣΤΙΛ

Le Cagole: Η νέα designer bag που θα μπει στο Hall of Fame των αξεσουάρ


Μάρθα Κουμπάνη

18 Απριλίου 2022

Le Cagole: Η νέα designer bag που θα μπει στο Hall of Fame των αξεσουάρ
Η νέα designer bag που θα μπει στο Hall of Fame των αξεσουάρ

Με τα χρόνια, τα It-girls και οι It-bags έχουν συνδεθεί στενά. Ήταν η πριγκίπισσα Diana και η τσάντα Lady Dior, η Mischa Barton και η Chloé Paddington, η Carrie Bradshaw και η Fendi Baguette, η Alexa Chung και η Mulberry Alexa. Και η λίστα συνεχίζεται. Το θέμα είναι ότι τα It-girls φτιάχνουν τσάντες και το αντίστροφο, και αυτό εξακολουθεί να ισχύει και στη σημερινή εποχή. Υπάρχει λοιπόν μία νέα είσοδος στο Hall of Fame των αξεσουάρ. Γνωρίστε τη Le Cagole του Balenciaga.

Σας θυμίζει κάτι; Είναι εμπνευσμένη την 90s The City Bag, που φορέθηκε από την Kate Moss και τις δίδυμες Olsen. Η Le Cagole διαθέτει μερικά από τα χαρακτηριστικά της εμβληματικής εκείνης τσάντας, από τα επίπεδα μεταλλικά καρφιά μέχρι τις αγκράφες, αλλά έρχεται σε νέο σχήμα.

Jenny.Gr

Σε αντίθεση με το ευρύχωρο, ορθογώνιο μεγαλύτερο αδερφάκι της (που κυκλοφόρησε πρόσφατα ως Motorcycle Bag), η νεότερη έκδοση έχει σχήμα κρουασάν, με λείες γωνίες, ενώ είναι σαφώς μικρότερη.

Η Le Cagole έχει γίνει ο νέος δείκτης cool-girl. Η Dua Lipa, η Bella Hadid, η Alexa Demi και η Julia Fox, έχουν όλες κρατήσει την εντυπωσιακή τσάντα.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.