ΣΤΙΛ

Meeting point: 10 αγαπημένες Ελληνίδες celebrities κάνουν check in στο «Hôtel Hennes» με το απόλυτο στιλ του καλοκαιριού από την H&M


Μάρθα Κουμπάνη

12 Μαΐου 2022

Meeting point: 10 αγαπημένες Ελληνίδες celebrities κάνουν check in στο «Hôtel Hennes» με το απόλυτο στιλ του καλοκαιριού από την H&M
Meeting point: 10 αγαπημένες Ελληνίδες celebrities κάνουν check in στο «Hôtel Hennes» με το απόλυτο στιλ του καλοκαιριού από την H&M

Φανταστείτε έναν κόσμο μόδας και στιλ χωρίς κανόνες, έναν κόσμο υψηλής αισθητικής και απαράμμιλης αίγλης, έναν κόσμο όπου είναι πάντα καλοκαίρι. Έναν φανταστικό προορισμό, εμπνευσμένο από θρυλικά καλλιτεχνικά ξενοδοχεία, όπου κάποτε συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις, καλλιτέχνες, στοχαστές και σπουδαίες προσωπικότητες. Κάντε το εικόνα να χαλαρώνουν στις πολύχρωμες σεζ λονγκ και να απολαμβάνουν κοσμοπολίτικα cocktails με θέα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Να συζητούν στους κήπους και τις μεγάλες του αίθουσες με την ρετρό διακόσμηση.

Εκείνοι με την πιο ζωηρή φαντασία θα μπορούσαν να οραματιστούν το «Hôtel Hennes» της H&M σαν μια χώρα των θαυμάτων με τους πιο αναπάντεχους πρωταγωνιστές!
Εκεί το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid μεταμορφώνεται στην ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου και υποδέχεται τους επισκέπτες της παραμυθένιας τοποθεσίας. Όταν η Jill Kortleve καταφτάνει στο πολυτελές «Hôtel Hennes» η περιπέτεια ξεκινά. Στον κόσμο του Hôtel Hennes θα δείτε τα μοντέλα Jazzelle Zanaughtti και Kiddy Akita Lou, σε ρόλους παραθεριστών που έκαναν πρόσφατα check-in αλλά και την Isabelle Chaput και τον Nelson Tiberghien των Young Emperors.

Εκεί όμως εκτός από τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα της μόδας βρίσκονται και οι αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities για να μας μυήσουν στον κόσμο του «Hôtel Hennes». Πώς; Φορώντας πρώτες τα πιο κομψά κομμάτια της νέας συλλογής Η&Μ, μιας συλλογής που φτιάχτηκε για να γιορτάσει την απόδραση. Συγκεκριμένα, ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός απαθανάτισε φωτογραφικά στιγμιότυπα διακοπών, όπου συμμετάσχουν οι Δανάη Μπάρκα, Κλέλια Ανδριολάτου, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ευγενία Σαμαρά, Τόνια Σωτηροπούλου, Έβελυν Καζαντζόγλου, Ραφαέλα Ψαρρού, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Σουζάνα Κεγγίτση και Όλγα Ντάλλα.

Oι διάσημες και επιδραστικές ελληνίδες φόρεσαν τα πιο κομψά κομμάτια της συλλογής και μας μεταφέρουν ένα ονειρικό ταξίδι όπου η μόδα δεν έχει κανόνες! Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα οι 10 influencers έκαναν check in σε μοναδικά locations με ξεχωριστά outfits.

Αέρινα cocktail dresses σε απαλές μεταξένιες υφές που μας ενθαρρύνουν να ονειρευόμαστε, co-ords με δαντέλα και στιλ κροσέ σε ντελικάτους τόνους του απαλού γκρι και του ανοιχτού μπεζ, beachwear, ολόσωμα μαγιό και bikinis αλλά και mules και αξεσουάρ για all day εμφανίσεις.

Όσο για εμάς ξέρουμε ακριβώς τι θα φορέσουμε αν ποτέ βρεθούμε στο «Hôtel Hennes», αφού έχουμε ήδη ξεχωρίσει τα αγαπημένα μας items από την νέα συλλογή H&M, όπως τα είδαμε φορεμένα από τα αγαπημένα μας fashion girls.

Το strapless ολόσωμο μαγιό της Ραφαέλας Ψαρρού

Το εκπληκτικό ολόσωμο με το strapless «κόψιμο» και την εκρηκτική hot pink απόχρωση, έχει την ικανότητα να τραβά τα βλέμματα τόσο μέσα όσο και έξω από το νερό. Είναι ιδανικό για χαλαρές στιγμές στο beach bar του νησιού, αλλά και για τα pool parties.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Το κροσέ φόρεμα της Σουζάνας Κεγγίτση

Τα καλοκαιρινά πλεκτά είναι μεγάλη τάση φέτος και η Σουζάνα το ξέρει καλά. Λατρέψαμε την chic και ευκολοφόρετη γραμμή του που το καθιστούν κατάλληλο για την παραλία ως cover up πάνω από το μαγιό αλλά και για μια χαλαρή βραδινή έξοδο, όπου θέλουμε να αισθανθούμε sexy.

Jenny.Gr

Το maxi dress της Έβελυν Καζατζόγλου

Η επιτομή της καλοκαιρινής κομψότητας ακούει στο όνομα maxi dress. Aν μάλιστα έχει και την απόχρωση ενός καλοκαιρινού πορτοκαλί ηλιοβασιλέματος στο «Hôtel Hennes», ακόμα καλύτερα. Το φόρεμα της Έβελυν είναι αυτό που κάθε γυναίκα ονειρεύεται για το καλοκαίρι. Plus, ξέρουμε ήδη τι θα φορέσουμε στον επόμενο γάμο που είμαστε καλεσμένες.

Jenny.Gr

Το λευκό retro bikini της Tόνιας Σωτηροπούλου

Jenny.Gr

Όταν πρόκειται για elegant εμφανίσεις στην παραλία ή την πισίνα, ένα λευκό high waisted bikini είναι η νούμερο ένα επιλογή μας.

Το ίδιο φαίνεται πώς σκέφτηκε και η αγαπημένη Tόνια Σωτηροπούλου, η οποία το συνδύασε με oversided ριγέ πουκάμισο. Δεν θα αλλάζαμε τίποτα στο look της για μια ημέρα στο «Hôtel Hennes» (ή στον δικό σας ονειρεμένο προορισμό).

Το παρεό της Ευγενίας Σαμαρά

Jenny.Gr

Tα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει και πλέον εκτός από τις εμφανίσεις δίπλα στο κύμα φοριέται και ως φούστα. Ο λόγος για το παρεό, το οποίο αναδεικνύεται ο πρωταγωνιστής των looks μας και το φετινό καλοκαίρι.

Είναι λοιπόν η στιγμή να φτιάξετε βαλίτσα για το δικό σας μυστικό, ονειρεμένο προορισμό, τον προσωπικό σας παράδεισο, το δικό σας «Hôtel Hennes», βάζοντας μέσα όλα τα υπέροχα κομμάτια από την H&M. Τα κομμάτια, τα οποία όλα αποτελούνται από χρωματικές παλέτες και μοτίβα εμπνευσμένα από την αισιόδοξη ρετρό εμφάνιση του «Hôtel Hennes», είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και στο hm.com

TAGS

H&M