ΣΤΙΛ

Τα καλοκαιρινά denim trends που χρειάζεστε τώρα στην ντουλάπα σας


Μάρθα Κουμπάνη

10 Μαΐου 2022

Τα καλοκαιρινά denim trends που χρειάζεστε τώρα στην ντουλάπα σας
Photo credit: Instagram/@closedofficial
Τα στιλ που πρέπει να έχετε φέτος το καλοκαίρι στη ντουλάπα

Όλες ξέρουμε ότι νέα σεζόν σημαίνει ξεκαθάρισμα ντουλάπας. Ναι είναι εκείνη η δύσκολη εποχή του χρόνου όπου καλούμαστε να θυσιάσουμε ένα από τα ηλιόλουστα Σαββατοκύριακά μας ανάμεσα σε στίβες από ρούχα, χειμερινά που περιμένουν να αποθηκευτούν στα ψηλά ντουλάπια και πατάρια και καλοκαιρινά που χρειάζονται φρεσκάρισμα πριν τα φορέσουμε. Και ενώ η άνοδος της θερμοκρασίας υπαγορεύει κάποιες σημαντικές αλλαγές στην γκαρνταρόμπα, ένα πράγμα που δεν φεύγει ποτέ από τα μπροστινά ράφια και τις κρεμάστρες μας είναι το τζιν.

Όταν έρθει η ώρα να ανανεώσετε την συλλογή με τα τζιν σας για τις υψηλότερες θερμοκρασίες, φυσικά μπορεί να υπάρξει μια στροφή σε πιο λεπτά υφάσφατα και φωτεινότερες αποχρώσεις denim. Τα καλοκαιρινά τζιν αποκαλύπτουν περισσότερο δέρμα, είτε πρόκειται για cropped γραμμές που αποκαλύπτουν τους αστραγάλους, culottes και φυσικά φούστες και shorts τα οποία εντάσσονται στις καθημερινές casual εμφανίσεις.

Εμείς εντοπίσαμε τα στιλ που πρέπει να έχετε φέτος το καλοκαίρι στη ντουλάπα.

Baggy Jeans

‘90s-Inspired Overalls

Mid-length Shorts

Ecru Mini Skirts

@olympiamarie

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS