ΣΤΙΛ

H έγκυος Rihanna ντύθηκε από πάνω ως κάτω με κρύσταλλα σε άλλη μία iconic εμφάνιση


Μάρθα Κουμπάνη

10 Μαΐου 2022

H έγκυος Rihanna ντύθηκε από πάνω ως κάτω με κρύσταλλα σε άλλη μία iconic εμφάνιση
Ή πώς το τραγούδι της "Diamonds" πήρε σάρκα και οστά

Η έγκυος super star Rihanna, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της A$AP Rocky από μέρα σε μέρα, συνέχισε τη σειρά των επικών maternity looks, αυτή τη φορά ανήμερα της Ημέρας της Μητέρας.

Η Rih βγήκε ραντεβού στο αγαπημένο εστιατόριο της Santa Monica, το Giorgio Baldi, με τον Rocky, και εμφανίστηκε με ένα ασημί διχτυωτό σετ φτιαγμένο από κρύσταλλα. Το crop top και η ασορτί μίνι φούστα ήταν από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Miu Miu, και το φόρεσε πάνω από από γαλάζια σατέν εσώρουχα.

Η Bad Gal, 34 ετών, είπε ναι στα αξεσουάρ με ένα τσόκερ από διαμάντια, μια αστραφτερή τσάντα Balenciaga "Hourglass" και ασορτί γόβες Christian Louboutin .

Κάλυψε ακόμη και το μωρό της με glitter σώματος για να ενισχύσει τη λάμψη της επιδερμίδας της.

Jenny.Gr

«Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα μέσα μου, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα διάδρομο μητρότητας. Λυπάμαι - είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνεσαι. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το μέρος να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει», είπε πρόσφατα η Rihanna στη Vogue για την επαναστατική της προσέγγιση στο ντύσιμο εγκυμοσύνης.

«Ελπίζω ότι μπορέσαμε να επαναπροσδιορίσουμε τι θεωρείται "αξιοπρεπές" για τις έγκυες γυναίκες. Το σώμα μου κάνει απίστευτα πράγματα αυτή τη στιγμή και δεν πρόκειται να ντρέπομαι γι' αυτό. Eίναι μια στιγμή που πρέπει να γιορτάζεται. Γιατί να κρύβεις την εγκυμοσύνη σου;».

Jenny.Gr

Η Rihanna και ο Rocky, προκάλεσαν πρόσφατα φήμες όταν παντρεύτηκαν στο μουσικό βίντεο του ράπερ για το single του, "D.M.B". Σε αυτό, ο Rocky κάνει πρόταση γάμου στην Rihanna η οποία εμφανίζεται ντυμένη νύφη με κόκκινο vintage φόρεμα Dior από τον John Galliano και φτερωτό πέπλο Maison Margiela .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.