ΣΤΙΛ

Pom & Jenny: Μια αποκλειστική συνεργασία-έκπληξη των MOTHERCARE με τη Τζένη Μπαλατσινού


JTeam

10 Μαΐου 2022

Pom & Jenny: Μια αποκλειστική συνεργασία-έκπληξη των MOTHERCARE με τη Τζένη Μπαλατσινού
pom & jenny
Μια σύγχρονη σειρά, χαρούμενων κι αξιολάτρευτων βρεφικών και νηπιακών ρούχων “άνθισε” μόλις στα MOTHERCARE, με σύμβολο ένα φρεσκοκομμένο ρόδι (pom) ως “γούρι” καλοτυχίας, υγείας, γενναιοδωρίας κι αφθονίας με τη σχεδιαστική επιμέλεια και υπογραφή της μαμάς Τζένης Μπαλατσινού.

Η συλλογή Pom & Jenny έρχεται να αγκαλιάσει τα μωράκια 0-24 μηνών με απαλότητα και ανεπιτήδευτο στυλ, σύμφωνα με τις ανάγκες της νέας εποχής για απλότητα, ηρεμία, πρακτικότητα και αληθινή χαρά.

Τα Pom & Jenny ενθαρρύνουν τα μωράκια να είναι απλώς μωράκια: ανέμελα, άνετα και χαριτωμένα, να ακτινοβολούν χαρά, ζωή κι ενέργεια!

Jenny.Gr
pom & jenny


Η συλλογή Pom & Jenny αποφεύγει τα ‘μωρουδιακά’ κλισέ της fast ‘μόδας’, απελευθερώνοντας τα μωρά και τους γονείς από στερεοτυπικές ‘μπεμπε’ τάσεις και look. Αποτελείται από απλές συνθέσεις και λιτή φόρμα και σχεδιασμό, με μαλακά ευκολοφόρετα υφάσματα και χαριτωμένα unisex ‘capsule’ κομμάτια σε απαλά χρώματα που μπορούν να φορεθούν καθημερινά απ’ όλα τα μωρά, ανεξαρτήτως φύλου και περίστασης, ενώ περιλαμβάνονται και κομμάτια για πιο ‘επίσημες’ στιγμές για κοριτσάκια και αγοράκια.

Η mothercare απευθύνθηκε μελετημένα στην Τζένη Μπαλατσινού, ως σύγχρονη επιχειρηματία και έμπειρη μαμά 4 παιδιών, ξεκινώντας μια συνεργασία με κοινές αξίες όπως η φροντίδα, η αυθεντικότητα, η απλότητα, η έλλειψη επιτήδευσης και η ευγνωμοσύνη για τις καθημερινές χαρές. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, τα ρουχαλάκια Pom & Jenny, δεν θα μπορούσαν να ‘έρθουν στον κόσμο’ την πιο κατάλληλη στιγμή, τώρα που όσο ποτέ αναζητούμε αγάπη, αλήθεια, φροντίδα, κι απλότητα. Το φρεσκοκομμένο ρόδι των Pom & Jenny είναι για κάθε μωρό το πιο ζουμερό καλωσόρισμα στον κόσμο, ένα ιδανικό δώρο γεμάτο αγάπη και θετική σκέψη για μια νέα αρχή, αυτήν την Άνοιξη...

Ακολουθήστε το ταξίδι του Pom & Jenny στο Instagram και στο hashtag #pomandjenny


Η συλλογή θα πωλείται αποκλειστικά στα καταστήματα Mothercare και στο eshop του www.mothercare.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.