ΣΤΙΛ

H πιο σημαντική λεπτομέρεια σε όλα τα παντελόνια του φετινού καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

20 Μαΐου 2022

H πιο σημαντική λεπτομέρεια σε όλα τα παντελόνια του φετινού καλοκαιριού
To πιο έξυπνο καλοκαιρινό update στα παντελόνια

Το καλοκαίρι, αυτό που όλες αναζητάμε είναι ρούχα άνετα, δροσερά και ταυτόχρονα κομψά. Μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ιδανικά θα θέλαμε την αίσθηση που μας χαρίζουν οι φόρμες στο καθημερινό μας ντύσιμο. Το καλοκαίρι και ειδικά όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, αυτό γίνεται επιτακτική ανάγκη. Η απάντηση στον δύσκολο αυτό γρίφο του καλοκαιρινού στιλ; Τα φαρδιά παντελόνια με κορδόνι στην μέση.

Ήδη από τις προηγούμενες σεζόν είμαστε εξοικειωμένες με τις loose γραμμές στα παντελόνια. Στην πραγματικότητα έχουμε λατρέψει με αυτήν την τάση που φορούν celebrities και influencers, αλλά το νέο καλοκαιρινό update θέλει τα παντελόνια να δένουν στην μέση. Ακόμα πιο άνετα και χαλαρά δήλαδή!

@EMILYJDAWES


Τα περισσότερα παντελόνια με κορδόνια στην αγορά αυτή τη στιγμή διατίθενται σε αέρινα λινά υφάσματα, ενώ συχνά αποτελούν μέρος ενός σοφιστικέ και elegant matching set. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι δείχνουν υπέροχα φορεμένα με flat δερμάτινα σανδάλια, sneakers, clogs. Φυσικά τίποτα δεν σας εμποδίζει να τα φορέσετε με πέδιλα με τακούνι ή mules.

THE ROW

THE ROW

Jenny.Gr

ARKET

Jenny.Gr

H&M

Jenny.Gr

Μango

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.