ΣΤΙΛ FASHION NEWS

O Jacquemus παρουσιάζει την συνεργασία του με την Nike


Μάρθα Κουμπάνη

17 Μαΐου 2022

O Jacquemus παρουσιάζει την συνεργασία του με την Nike
Μετά από σχεδόν τρία χρόνια δουλειάς, ο Jacquemus παρουσιάζει την συνεργασία του με την Nike.

Ο Simon Porte Jacquemus μπορεί να είναι μόλις 32 ετών έχει όμως ήδη καταφέρει πολλά στην βιομηχανία της μόδας. Μερικά εμβληματικά fashion shows σε εκπληκτικές τοποθεσίες, εξίσου εντυπωσιακές καμπάνιες και δυνατές συνεργασίες. Σε αυτές έρχεται να προστεθεί ακόμα μία.

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια δουλειάς, ο Jacquemus παρουσιάζει την συνεργασία του με την Nike.

«Τα sport ήταν πάντα σημαντικό μέρος του Jacquemus DNΑ», δηλώνει ο σχεδιαστής από το γραφείο του στο Παρίσι, τονίζοντας πως το 2014 και 2015, οι συλλογές του περιελάμβαναν sneakers. «Καθώς ο Jacquemus μεγάλωσε, το κορίτσι Jacquemus άλλαξε και φόρεσε τακούνια. Πάντα όμως υπήρχε το μυαλό μου και έλεγα στον εαυτό μου πως αν κάνω ποτέ μια συνεργασία, θα είναι με την Nike».

Ήθελα να κάνω κάτι πολύ ανάλαφρο και voilà. Τα κομμάτια αυτής της συλλογής, παντρεύουν την αβίαστα κομψή αισθητική του Παριζιάνου με την τεχνογνωσία της Nike.
«Πάντα θέλουμε να δουλεύουμε με συνεργάτες που μας προσφέρουν κάτι που δεν έχουμε ως brand», εξηγεί ο Jarrett Reynolds, Vice President of Catalyst Apparel Design της Nike. «Η υπερδύναμη του Simon είναι ο αισθησιασμός των σχεδίων του, το συναίσθημά του. Μπορεί να πάρει κάτι κοινό και να το κάνει τόσο ιδιαίτερο».

Ανάμεσα στα 15 κομμάτια της συλλογής Nike X Jacquemus, βλέπουμε τα Humara sneakers,πλισέ φούστες, φορέματα και bucket hats.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.