ΣΤΙΛ

Oι πιο elegant λευκές τσάντες ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά σας σύνολα


Μάρθα Κουμπάνη

29 Μαΐου 2022

Oι πιο elegant λευκές τσάντες ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά σας σύνολα
Oι πιο elegant λευκές τσάντες ταιριάζουν με όλα τα καλοκαιρινά σας σύνολα

Μερικές από εσάς ξέρετε ακριβώς σε ποια επώνυμη ή μη τσάντα, θέλετε να επενδύσετε. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό πάντα να έχετε πιάσει τον εαυτό σας να αναζητά το ίδιο στιλ, χρώμα ακόμα και brand γνωρίζοντας ότι καλύπτει όλες σας τις ανάγκες και θα την κρατήσετε όσο περισσότερο γίνεται.

Τον χειμώνα τα πράγματα είναι σχετικά εύκολα όταν πρόκειται για την επιλογή μιας νέας τσάντας. Μια διαχρονική, δερμάτινη τσάντα σε μαύρο ή καφέ, ανάλογα με το χρώμα του παλτό σας, είναι μια safe ιδέα. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα ρούχα είναι πιο ελαφριά, αέρινα και σε φωτεινούς τόνους. Η μαύρη και καφέ τσάντα δεν είναι απαγορευτικές επιλογές φυσικά, όμως συχνά δείχνουν κάπως «σκληρές» με φόντο το floral σας φόρεμα ή το λινό κοστούμι. Μερικές φορές, η The One μπορεί να είναι λίγο διαφορετική από αυτό που θα περίμενε κανείς. Στην προκειμένη περίπτωση; Οι λευκές τσάντες, oι οποίες γίνονται το go-to αξεσουάρ των πιο ζεστών μηνών.

Οι φωτεινές-λευκές τσάντες, όπως και τα παπούτσια, επιστρέφουν, για να ολοκληρώσουν με elegance κάθε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό σύνολο. Ωστόσο, αν κοιτάξετε τις τσάντες από Gucci, Chloé και Prada, θα διαπιστώσετε ότι πολλά από τα πιο κομψά στιλ είναι στην πραγματικότητα σε ιβουάρ απόχρωση. Οι λευκές τσάντες μπορεί να φαίνονται σαν αμιγώς καλοκαιρινό αξεσουάρ, αλλά δείχνουν το ίδιο κομψές με χοντρά πλεκτά, μπεζ blazers και oversized παλτό. Eμείς βρήκαμε τις καλύτερες για να ταιριάζουν με όλα σας τα σύνολα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.