ΣΤΙΛ

Τα viral ψηλοτάκουνα που αγαπά η Dua Lipa και θέλουν όλες για τους καλοκαιρινούς γάμους


Μάρθα Κουμπάνη

25 Μαΐου 2022

Τα viral ψηλοτάκουνα που αγαπά η Dua Lipa και θέλουν όλες για τους καλοκαιρινούς γάμους
Η Dua Lipa είπε "όλα τα λεφτά λουλούδια" και έδωσε την τέλεια έμπνευση για το απόλυτο high heel αν είστε καλεσμένη σε γάμο (ή ακόμα και η νύφη)

Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που οι περισσότερες έχουμε έναν τουλάχιστον γάμο στον οποίο είμαστε καλεσμένες στην καλοκαιρινή μας ατζέντα και αναζητάμε το ιδανικό οutfit. Εκτός από ένα δροσερό και εντυπωσιακό φόρεμα, τα παπούτσια διαδραματίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο στο wedding guest look.

Φαίνεται λοιπόν πώς η Dua Lipa βρήκε το τέλειο ζευγάρι για μια τέτοια περίσταση. Πρόκειται για τα viral ψηλοτάκουνα Rose-heel leather sandals του οίκου Loewe τα οποία μας κέντρισαν την προσοχή από το ντεμπούτο τους κιόλας στην πασαρέλα τον περασμένο Οκτώβριο, στην ανοιξιάτικη συλλογή του ισπανικού οίκου μόδας.

Τα πέδιλα με το τακούνι τριαντάφυλλο ήταν μόνο ενα από τα πολλά εκπληκτικά στιλ που είδαμε σε εκείνο το show, μεταξύ των οποίων παπούτσια με τακούνια σπασμένα αυγά, μια μπάρα σαπουνιού ένα κόκκινο βερνίκι νυχιών και ένα ροζ κερί γενεθλίων. Η νεαρή star της pop Dua Lipa φόρεσε την τριανταφυλλένια εκδοχή τον περασμένο μήνα,όμως ήταν η Chloë Sevigny που τα φόρεσε στην λευκή εκδοχή τους στο bachelorette πάρτι της και μας έπεισε ότι είναι ιδανικά τόσο για νύφες όσο και καλεσμένες σε γάμο.

Τα σανδάλια είναι το τέλειο στιλ για έναν καλοκαιρινό γάμο — ή οποιονδήποτε γάμο. Μια statement γόβα προσθέτει προσωπικότητα και θα μπορούσε εύκολα να κάνει οποιοδήποτε φόρεμα να φαίνεται συναρπαστικό, όσο απλό κι αν είναι.

Jenny.Gr

Το ισπανικό brand που έχει κερδίσει celebrities και fashionistas. Τα αριστουργήματα του Jonathan Anderson συνδυάζουν το αντισυμβατικό πνεύμα με το it status, μια ισορροπία που δεν μπορεί εύκολα να επιτευχθεί. Ο συνδυασμός του σουρεαλιστικού στιλ και της εξαιρετικής δεξιοτεχνίας του προσελκύει γυναίκες που αναζητούν κάτι παραπάνω

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.