CELEBRITIES

Η Chloë Sevigny παντρεύτηκε ξανά τον αγαπημένο της και φόρεσε τρία εντυπωσιακά νυφικά


JTeam

17 Μαΐου 2022

Η Chloë Sevigny παντρεύτηκε ξανά τον αγαπημένο της και φόρεσε τρία εντυπωσιακά νυφικά
Η καταξιωμένη ηθοποιός και ο επί δύο χρόνια σύζυγός της Siniša Mačković, γιόρτασαν επίσημα το γάμο τους για δεύτερη φορά

Η Chloë Sevigny δεν είναι απλώς μια κανονική νύφη - είναι η πιο cool νύφη.

Tο Σαββατοκύριακο που πέρασε, η καταξιωμένη ηθοποιός και ο επί δύο χρόνια σύζυγός της Siniša Mačković, γιόρτασαν επίσημα το γάμο τους για δεύτερη φορά. Οι δυo τους είπαν για πρώτη φορά το «I do» τους το 2020 – σε μια γραφική ιδιωτική τελετή στο Κονέκτικατ.

Και ενώ αυτό δεν είναι το πρώτο γαμήλιο ροντέο της Sevingy, σίγουρα δεν θα άφηνε στην τύχη τα wedding looks της.

Jenny.Gr

Η ηθοποιός/σκηνοθέτης και η στυλίστριά της, Haley Wollens συγκέντρωσαν τρία εκπληκτικά σύνολα σε διαφορετικά στιλ που αντικατοπτρίζουν το κομψό και πολύπλευρο γούστο της μόδας.

Η Sevigny φόρεσε ένα Jean Paul Gaultier SS22 Couture Gown από τον Glenn Martens. Το φόρεμα ήταν μια avant-garde εκδοχή του παραδοσιακού νυφικού, σχεδιασμένο με μανίκια και μπούστο με διάφανο βολάν που έφτανε σε μια κομψή φούστα με ψηλό σκίσιμο.

Η ίδια η νύφη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία μοιράστηκε το όμορφο gown.

Jenny.Gr

«Χθες ήταν αναμφίβολα η μεγαλύτερη μέρα της ζωής μου», έγραψε. «Τόσο ευλογημένoi που επιτέλους μοιραζόμαστε την αγάπη και τη δέσμευσή μας με τους φίλους και την οικογένειά μας».

Όπως αναφέρθηκε από τον λογαριασμό Instagram A Magazine Curated By, η Sevigny φόρεσε επίσης Loewe του Jonathan Anderson και Mugler από τoυ Casey Cadwallader για τη μεγάλη της μέρα.

Ο σχεδιαστής Humberto Leon δημοσίευσε ένα story με το look της Sevigny στη δεξίωση, ένα φόρεμα με τετράγωνο ντεκολτέ, κεντημένο μπούστο, μανίκια καμπάνα και φούστα από δαντέλα. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσές γόβες και στόλισε τον κομψό κότσο της με ένα λουλούδι στα μαλλιά της. «Σ’ αγαπώ @chloessevigny», έγραψε στη λεζάντα.

Jenny.Gr

Ο Josh Siegel, επιμελητής στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, έδωσε μια γεύση από την εμφάνισή της μετά το πάρτι, που πραγματοποιήθηκε στο μοντέρνο μπαρ του αδερφού της στη Νέα Υόρκη, Paul's Casablanca. Σε μια αυθόρμητη φωτογραφία του νεόνυμφου ζευγαριού, η Sevigny φόρεσε μια φόρμα με βικτοριανή δαντέλα με λεπτομέρειες που κοσμούσαν το ντεκολτέ και τον κορσέ. Η ηθοποιός έβαλε ξανά δύο λουλούδια στα μαλλιά της και πόζαρε με ένα τσιγάρο στο χέρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.