ΣΤΙΛ

Το τολμηρό G-String του Tom Ford για τον Gucci επιστρέφει φέτος ως μπικίνι


Μάρθα Κουμπάνη

30 Μαΐου 2022

Το τολμηρό G-String του Tom Ford για τον Gucci επιστρέφει φέτος ως μπικίνι
Ενα από τα πιο μικρά «μεγάλα» κομμάτια της μόδας θα είναι σύντομα παντού στο Instagram feed σας.

Μια φορά κι έναν καιρό (1994 έως 2004), ο σχεδιαστής μόδας Tom Ford βρισκόταν στα ηνία του οίκου Gucci και το ηδονικό, αισθησιακό chic του αντηχούσε σε όλη τη βιομηχανία της μόδας. Περισσότερα από 27 χρόνια μετά, ακόμη και ανάμεσα σε αμέτρητους λογαριασμούς TikTok που έχουν εμμονή με το Y2K, είναι δύσκολο να αμβισβητήσει κανείς τη συνεχιζόμενη επιρροή του Ford στην pop κουλτούρα και το στιλ. Πίσω στη δεκαετία του '90, προανήγγειλε μια νέα εποχή της μόδας απελευθερωμένης σεξουαλικά.

Σήμερα, γυρίζουμε το χρόνο πίσω στο show του Gucci για την άνοιξη/καλοκαίρι 1997. «Ελπίζω να ήταν σέξι», είπε ο Ford στους δημοσιογράφους του Videofashion αμέσως μετά το τέλος της πασαρέλας, η οποία ήταν το λιγότερο καυτή, μιας και η λέξη sexy δεν αρκεί για να περιγράψει την βραδιά.

Ήταν τότε που ένα από τα μοντέλα εμφανίστηκε με ένα ανοιχτό πλεκτό sweater μποτάκια και ένα μικροσκοπικό G-logo G-string εσώρουχο. Τα μαλλιά του μοντέλου ήταν νωπά, σαν να είχε μόλις βγει από μια πισίνα του Bel-Air και τα μάτια της βαμμένα σε smokey eye καθώς ένας προβολέας την ακολουθούσε στο catwalk.

Το original και πλέον πασίγνωστο thong δεν εξαφανίστηκε ποτέ εντελώς από τη μόδα: η Kim Kardashian φόρεσε το cult vintage κομμάτι στο Μαϊάμι το 2018 και το 1stdibs είχε προηγουμένως προσφέρει προς πώληση το Gucci logo G-string του Tom Ford (προφανώς αφόρετο) για την εντυπωσιακή τιμή των £4.435,20. Όμως, αυτό δεν είναι το τέλος της ιστορίας του. Το καλοκαίρι του 2022, καθώς ο κόσμος ξυπνά ξανά από τον πανδημικό του λήθαργο, επικαλέστηκε για άλλη μια φορά τη δύναμη του Tom Ford για να απελευθερώσει αυτό το αισθησιακό πνεύμα ελευθερίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ένα από τα πιο μικρά «μεγάλα» κομμάτια της μόδας θα είναι σύντομα παντού στο Instagram feed σας.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.