ΣΤΙΛ

Τα πιο stylish λευκά jeans για τις βόλτες στην πόλη και το νησί


Μάρθα Κουμπάνη

1 Ιουνίου 2022

Τα πιο stylish λευκά jeans για τις βόλτες στην πόλη και το νησί
Και αλήθεια πόσο κομψό είναι με δερμάτινα, μίνιμαλ σανδάλια και τσάντες καλάθια.

Το λευκό τζιν δεν είναι ένα αποκλειστικά καλοκαιρινό ρούχο. Μπορεί συνήθως να κάνει την εμφάνισή του στη ντουλάπα μας όταν ο καιρός ανοίξει, όμως οι ορκισμένες μινιμαλίστριες του Instagram έχουν πια αποδείξει ότι μπορεί να φορεθεί όλο τον χρόνο και να δείχνει το ίδιο sophisticated.

Ίσως είναι το ελληνικό καλοκαίρι και φως που το αναδεικνύουν όμως και λατρεύουμε να το φοράμε τους καλοκαιρινούς μήνες. Και αλήθεια πόσο κομψό είναι με δερμάτινα, μίνιμαλ σανδάλια και τσάντες καλάθια. Το λευκό τζιν είναι το αγαπημένο των γυναικών για τις διαδρομές στην πόλη αλλά και τα δειλινά στο νησί.

Φέτος επιστρέφει πιο συναρπαστικό και ζητάει να φορεθεί με halter neck tops και κορσέδες από την Gen Z ή στον αντίποδα με αέρινες πουκαμίσες από λινό και αθλητικά tank tops. Εμείς δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε πώς θα το φορέσετε. Μπορούμε όμως να σας δώσουμε μια γεύση από τα πιο στιλάτα white jeans της σεζόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.