ΣΤΙΛ

Aυτά τα δροσερά και κομψά co-ord sets κάνουν το ντύσιμο πιο εύκολο


Μάρθα Κουμπάνη

7 Ιουνίου 2022

Aυτά τα δροσερά και κομψά co-ord sets κάνουν το ντύσιμο πιο εύκολο
Τα co-ords μπορούν να δημιουργήσουν ένα άψογο, αλάνθαστο outfit

Όλες ξέρουμε ότι το ντύσιμο το πρωί μπορεί να γίνει πραγματικά δύσκολο task, ειδικά όταν ο χρόνος μας πιέζει να φύγουμε για τη δουλειά. Για αυτό και πάντα αναζητάμε νέους τρόπους για να απλοποιήσουμε τη διαδικασία και να ντυθούμε κομψά το πρωί χωρίς πολλή προσπάθεια. Ακόμα όμως και τα Σαββατοκύριακα ή ακόμα και κατά την διάρκεια των διακοπών μας χρειαζόμαστε σύνολα δροσερά και ευκολοφόρετα που μας χαρίζουν αβίαστο στιλ με λίγες κινήσεις. Για όλους αυτούς τους λόγους οι γυναίκες έχουν λατρέψει την τάση των co-ord sets.

Tα αγαπημένα μας brands έχουν δημιουργήσει κομψά sets αποτελούμενα από πουκάμισο και shorts που κάνουν το ντύσιμο πολύ πιο εύκολο αυτή τη σεζόν. Ανάμεσα στα λινά υφάσματα και την ποπλίνα, τις διακριτικές ρίγες, τα σοφιστικέ χρώματα και τις glossy υφές υπάρχει ένα στιλ για κάθε αισθητική, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα θα βρείτε ένα για εσάς

Αρκετές influencers φορούν co-ords ήδη αυτό το καλοκαίρι. Η γοητεία ενός set από πουκάμισο και σορτς είναι ότι τα κομμάτια μπορούν να φορεθούν μαζί για να δημιουργήσουν ένα άψογο, αλάνθαστο outfit και κάθε κομμάτι μπορεί επίσης να φορεθεί ξεχωριστά ως μέρος διαφορετικών looks, επιτρέποντάς σας να πειραματιστείτε.

Best Short and Shirt Sets: @emmanuellek_

@EMMANUELLEK_

Shorts and Shirt Sets: Linen Shorts

@BRITTANYBATHGATE

Best Short and Shirt Sets: Daily Sleeper

@BUBBLYAQUARIUS

Best Short and Shirt Sets: Stine Goya

@HEARTZEENA

Best Short and Shirt Sets

CHRISSY FORD

Best Short and Shirt Sets: Daily Sleeper

@FRANCESCASAFFARI

Best Short and Shirt Sets: @nnennaechem

@NNENNAECHEM

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.