ΣΤΙΛ

Chanel: Το Métiers d'art 2021/22 show στη Φλωρεντία και το μαγικό animation video


Μάρθα Κουμπάνη

8 Ιουνίου 2022

Chanel: Το Métiers d'art 2021/22 show στη Φλωρεντία και το μαγικό animation video
Chanel
Τώρα, για πρώτη φορά μετά την πανδημία, ο οίκος ταξίδεψε στο εξωτερικό με ένα special runway show που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία

Τον περασμένο Δεκέμβριο, o oίκος Chanel εγκαινίασε έναν νέο χώρο το Παρίσι, το Le19M, με μια παρουσίαση της συλλογής Métiers D'Art 2021/2022 προς τιμήν του savoir-faire και των τεχνιτών που συνθέτουν την ψυχή του εμβληματικού γαλλικού οίκου μόδας. Τώρα, για πρώτη φορά μετά την πανδημία, ο οίκος ταξίδεψε στο εξωτερικό με ένα special runway show που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία για την ίδια συλλογή. Στις 7 Ιουνίου Το 2022, η CHANEL παρουσίασε τη συλλογή Métiers d'art 2021/22 στη Φλωρεντία, σε ένα μοναδικό σκηνικό που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση στο Stazione Leopolda, έναν πρώην σιδηροδρομικό σταθμό από το πρώτο μισό του 19ου αιώνα.

Jenny.Gr

Μια μακριά μαύρη κορδέλα καλωσόριζε τους επισκέπτες στην πρώτη αίθουσα όπου προβάλλονταν τρεις ταινίες κινουμένων σχεδίων του στούντιο REMEMBERS. Στη συνέχεια, η κορδέλα τους οδήγησε στο σημείο του show: ένας λευκός χώρος με τοίχους τυλιγμένους σε πτυχωτές κουρτίνες και στολισμένος με oversized 3D καμέλιες, το signature λουλούδι CHANEL, παραδοσιακά φτιαγμένο από τον Οίκο Lemarié που έκλεβαν την παράσταση.

Jenny.Gr

Οι πρέσβειρες της CHANEL Penélope Cruz, Caroline de Maigret και Angèle παρακολούθησαν την επίδειξη μαζί με την σκηνοθέτιδα και φίλη του οίκου Σοφία Κόπολα, οι Ιταλίδες ηθοποιοί Coco Rebecca Edogamhe, Linda Caridi, Fotini Peluso, Alma Noce και Caterina De Angelis, οι DJs Peggy Gou, Wladimir Schall και Amandine
de la Richardière, καθώς και το συγκρότημα Le Feste Antonacci και τον χορογράφο Dimitri Chamblas.

Jenny.Gr

Το ίδιο πρωί, περίπου 240 μαθητές είχαν προσκληθεί στην Camera di Commercio για να παρακολουθήσουν ένα masterclass από τον Bruno Pavlovsky, Πρόεδρο των δραστηριοτήτων μόδας της CHANEL και Πρόεδρο της CHANEL SAS, παρέα με την Penélope Cruz, την Caroline de Maigret και τον Dimitri Chamblas, με οικοδεσπότη τον Tyler Brûlé, Πρόεδρο και Διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού Monocle.

Πριν το show o οίκος μοιράστηκε στα social media μια σειρά από εκπληκτικά animated videos σε συνεργασία με το studio REMEMBERS. Στα βίντεο πρωταγωνιστεί το αγαπημένο θέμα της Chanel, oι Καμέλιες.

Η συλλογή CHANEL 2021/22 Métiers d'art θα είναι διαθέσιμη στις ιταλικές μπουτίκ από τις 8 Ιουνίου το 2022
και στον υπόλοιπο κόσμο από τις 9 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.