ΣΤΙΛ

Tα πιο εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό για κάθε στιλ και σωματότυπο


Μάρθα Κουμπάνη

9 Ιουνίου 2022

Tα πιο εντυπωσιακά ολόσωμα μαγιό για κάθε στιλ και σωματότυπο
Tα ολόσωμα είναι τέλεια για τις πρώτες εμφανίσεις μας στην παραλία

Kαλωσορίζουμε πλέον και επίσημα το καλοκαίρι, και τι καλύτερο από λίγο (αναγκαίο) shopping. Δεν μιλάμε για οποιεσδήποτε αγορές, αλλά για την αναζήτηση του τέλειου ολόσωμου μαγιό.

Το μαγιό είναι ο βασιλιάς του καλοκαιρινού στιλ, με τα ολόσωμα να αποτελούν τα τελευταία χρόνια αγαπημένη επιλογή των γυναικών. Είναι μια κλασική, κομψή και safe επιλογή που χαρίζει αυτοπεποίθηση. Το μόνο που θέλουμε είναι να αποδράσουμε σε κάποιο νησί ή κοντινή παραλία και φυσικά να εντυπωσιάσουμε με το κομψό και ξεχωριστό μαγιό μας.

Εxtra tip: Tα ολόσωμα είναι τέλεια για τις πρώτες εμφανίσεις μας στην παραλία. Η εφαρμογή και η ποιότητα είναι σημαντικά, για να καμουφλάρουν τις ατέλειες που πιθανόν μας προβληματίζουν και να αναδείξουν τα δυνατά μας σημεία.

Φέτος, περισσότερο από ποτέ, τα έντονα χρώματα και μοτίβα κυριαρχούν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις τα ολόσωμα γίνονται τολμηρά με αναπάντεχα cut-outs. Δε βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε με τα παρεό και τις flip flops μας αλλά και ως bodies με ψηλόμεσες παντελόνες!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.