ΣΤΙΛ

Plissé: Aυτό το καλοκαίρι οι πιέτες είναι παντού


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουνίου 2022

Plissé: Aυτό το καλοκαίρι οι πιέτες είναι παντού
NANUSHKA
Ταιριάζει σε όλους τους τύπους σώματος, είναι ανάλαφρο και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ

To καλοκαίρι που τόσο περιμέναμε είναι επιτέλους εδώ -και ημερολογιακά. Μαζί του έφερε ήδη και τις υψηλές θερμοκρασίες, που κάνουν τις μέρες στην πόλη λίγο πιο δύσκολες. Τώρα περισσότερο από ποτέ ονειρευόμαστε την επόμενή μας απόδραση σε κάποιο νησί ή ακόμη και κοντινή παραλία, όπου θα χαλαρώσουμε και θα ξεφύγουμε από την ρουτίνα, μέχρι τις διακοπές.

Μέχρι τότε αναζητάμε σύνολα δροσερά, άνετα και ευκολοφόρετα, αλλά ταυτόχρονα και κομψά για τις διαδρομές μας στην πόλη τις μέρες που η ζέστη είναι αφόρητη. Τα καλά νέα είναι ότι τα trends του φετινού καλοκαιριού είναι με το μέρος μας. Ειδικότερα το καλοκαίρι του 2022 οι γοητευτικές και αέρινες πιέτες επιστρέφουν. Το πλισέ όχι μόνο φέρνει την αρχαιοελληνική κομψότητα στα looks του καλοκαιριού αλλά και γίνεται η απόλυτη outfit φόρμουλα για τις ζεστές θερμοκρασίες. Μικρότερες και μεγαλύτερες πιέτες στολίζουν φορέματα κυρίως, αλλά και ευάερα tops και πουκαμίσες και παντελόνια.

Οι πιέτες στην πραγματικότητα δεν έφυγαν ποτέ από την μόδα. Ήδη από το καλοκαίρι του 2021 οι πλισέ tennis skirts ήταν hot, πριν ακόμα ο οίκος Miu Miu παρουσιάσει την viral mini skirt του στην συλλογή S/S 2022. Πέρα όμως από τις super short και sexy φούστες της Miuccia Prada που φόρεσαν οι πιο διάσημες celebritites και Influencers, oι πιέτες πρωταγωνιστούν σε πιο άνετα και beach-ready ενδύματα.

Μπορεί η Bella Hadid να εμφανίστηκε με λευκή μίνι πλισέ φούστα στο Φεστιβάλ των Καννών και τα πόδια της να τράβηξαν τα βλέμματα, όμως για τις καθημερινές μας βόλτες θα επενδύσουμε σε ένα πλισέ φόρεμα σαν αυτό στο πρόσφατο look της Katie Holmes.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS