ΣΤΙΛ

Η τάση στα μαγιό που αποθεώνουν οι trend setters


Μάρθα Κουμπάνη

11 Ιουνίου 2022

Η τάση στα μαγιό που αποθεώνουν οι trend setters
Η λεπτομέρεια στα μαγιό που τα κάνει να δείχνουν πιο ακριβά

Η επιλογή του τέλειου μαγιό είναι επίπονη διαδικασία και μία πραγματικά δύσκολη απόφαση. Με τα χρόνια ωστόσο έχω συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει μια τάση που δεν απογοητεύει όσον αφορά την εφαρμογή. Χάρη στο brand Hunza G, τα seersucker μπικίνι και τα ολόσωμα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στα μαγιό τα τελευταία χρόνια. Και η κολακευτική λεπτομέρεια του γκοφρέ υφάσματος είναι το κλειδί για μαγιό που δείχνουν ακριβά και ποιοτικά.

Crinkle swimsuit:

MONIKH

Η μάρκα κυκλοφόρησε αρχικά το 1984 και δημιούργησε το εμβληματικό μίνι φόρεμα που φορούσε η Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman. Τριάντα χρόνια αργότερα, η μάρκα επέστρεψε με στιλάτα μαγιό scrunch σε ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων.

Τα ολόσωμα του Hunza G είναι αγαπημένα της A List. Όταν η Rosie Huntington-Whiteley φόρεσε ένα από τα ολόσωμα στην Ιταλία πέρυσι, ο ιστότοπος κατέρρευσε λόγω της αύξησης της ζήτησης. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτή η τάση στα μαγιό από ύφασμα scrunch είναι τόσο δημοφιλής. Η ASOS δημιουργεί ξεχωριστά bikini tops και bottoms για να κάνετε τους δικούς σας διαφορετικούς συνδυασμούς, ενώ και το νέο brand Youswim, δημιουργεί μαγιό από το κομψό και ελαστικό ύφασμα για γυναίκες κάθε σωματότυπου.

Crinkle swimsuit:

REEM KANJ

Crinkle swimsuit:

BETTINA LOONEY

Crinkle swimsuit:

ROSIEHW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.