ΣΤΙΛ

Η επιστροφή του party top: Τo Υ2Κ κυριαρχεί και στα καλοκαιρινά μας βράδια


Μάρθα Κουμπάνη

14 Ιουνίου 2022

Η επιστροφή του party top: Τo Υ2Κ κυριαρχεί και στα καλοκαιρινά μας βράδια
Ένα από τα πιο hot items των '00s έρχεται πάνω στην ώρα για να δώσει λύση στα ζεστά βράδια

Τα party tops επιστρέφουν στην ατζέντα της μόδας και είναι πιο αστραφτερά από ποτέ. Τα αποκαλυπτικά bralettes κυριάρχησαν στις πασαρέλες για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2022, με εκθαμβωτικά στιλ από τους Coperni, Courrèges, Ludovic de Saint Sernin, Isabel Marant και Paco Rabanne.

Jenny.Gr

Το κυρίαρχο στοιχείο είναι οι λάμψεις και η διάθεση για εντυπωσιασμό. Παιχνιδιάρικες παγιέτες, μεγάλες ή μικρές, μεταλλιζέ αποχρώσεις, λεπτά λουράκια και lace up λεπτομέρειες που θυμίζουν κορσέδες και φωνάζουν αισθησιασμό.

Ακόμα επιστρατεύονται πολύχρωμες χάντρες και διαφάνειες με τα tops να παίρνουν τα πιο fun σχήματα όπως αυτά της πεταλούδας επιβεβαιώνοντας ότι το butterfly effect της μόδας και η μανία της Gen Ζ για κάθετι το 00s καλά κρατεί.

Από την άλλη, τα party tops όπως υποδηλώνει και το όνομά τους φτιάχτηκαν για party και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι δροσερά και άνετα για ατελείωτες ώρες χορού στο beach bar.

Τα κορίτσια της μόδας θα τα φορέσουν με χαμηλόμεσα παντελόνια και super mini φούστες, αλλά και platform heels και μαντήλια στα μαλλιά αποδεικνύοντας ότι του Υ2Κ trend δεν πάει πουθενά.

Αυτά είναι μερικά από τα ωραιότερα party tops που ανιχνεύσαμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.