ΣΤΙΛ

Οι 3 τάσεις στα εσώρουχα που θα φορούν όλες το 2022


Μάρθα Κουμπάνη

16 Ιουνίου 2022

Οι 3 τάσεις στα εσώρουχα που θα φορούν όλες το 2022
Τα εσώρουχα μπορεί να μην είναι η πρώτη μας σκέψη όταν φτιάχνουμε το outfit της ημέρας, τα trends της χρονιάς όμως έρχονται για να το αλλάξουν αυτό

Ας το παραδεχτούμε: Aφιερώνουμε τόσο πολύ χρόνο συνδυάζοντας τα καθημερινά μας outfits και ψωνίζοντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας που σπάνια επενδύουμε σε εσώρουχα. Όταν ετοιμαζόμαστε βιαστικά το πρωί, αυτά τα τελευταία πέντε λεπτά πριν φύγουμε για το γραφείο είναι αφιερωμένα στις τελευταίες πινελιές μακιγιάζ ή στην επιλογή των παπουτσιών που ταιριάζουν καλύτερα με το υπόλοιπο σύνολό σας. Τις περισσότερες φορές, τα εσώρουχα είναι μια δευτερεύουσα σκέψη. Αλλά αυτό δεν πρέπει να ισχύει.

Όπως με κάθε άλλο ρούχο ή αξεσουάρ που φοράμε, υπάρχουν τάσεις στα εσώρουχα που αξίζει να προσέξουμε. Είναι άλλωστε εξίσου ικανοποιητικό να γνωρίζουμε ότι κάτω από το κομψό σύνολό μας φοράμε κομψά και φυσικά άνετα εσώρουχα.

Και μιας και το αναφέραμε, η άνεση φαίνεται να είναι η απόλυτη προτεραιότητα στα εσώρουχα του 2022, ενώ ακολουθούν τα έντονα χρώματα με παιχνιδιάρικη και fun διάθεση, και οι ρετρό γραμμές που φέρνουν τον αισθησιασμό σε πρώτο πλάνο.

Αυτές είναι οι 3 μεγαλύτερες τάσεις που θα φορούν όλες το 2022.

1. Comfy

Lingerie Trends 2022: @ali_tate_cutler in a white lingerie set

@ALI_TATE_CUTLER

2. Έντονα χρώματα

Lingerie Trends 2022: A model wears a green bra and knicker set

@DORA LARSEN

3. Retro σιλουέτες

Lingerie Trends 2022: @emmanuellek_ in a ‘50s-style lingerie set

@EMMANUELLEK_

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.