ΣΤΙΛ

5 τρόποι για να φορέσετε το denim shorts αυτό το καλοκαίρι


Μάρθα Κουμπάνη

27 Ιουνίου 2022

5 τρόποι για να φορέσετε το denim shorts αυτό το καλοκαίρι
Tο denim είναι ένα λατρεμένο ύφασμα και το shorts άνετο και ευέλικτο,

Το τζιν σορτσάκι αποτελούσε τα προηγούμενα χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας μας, ενώ αναδείχτηκε το απόλυτο cover up στην παραλία. Και όχι άδικα, αφού το denim είναι ένα λατρεμένο ύφασμα και το shorts άνετο και ευέλικτο, αφού ταιριάζει με όλα τα στιλ τοπ και παπούτσια που έχουμε στην ντουλάπα.

Ωστόσο, τις τελευταίες σεζόν τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει και άλλα, πιο αέρινα κομμάτια, παίρνουν την θέση του στο καθημερινό στιλ και το beach look. Το sexy shorts φοριέται πλέον με νέους διαφορετικούς τρόπους για να είναι επίκαιρο.

Εναλλακτικοί και μοντέρνοι συνδυασμοί αλλά και κομψά αξεσουάρ θα το αναβαθμίσουν το καλοκαίρι του 2022. Ήρθε λοιπόν, η ώρα να βγούμε από την comfort zone του στιλ και να το φορέσουμε αλλιώς.

Οι πιο ενημερωμένες γυναίκες της μόδας τα φορούν και μας χαρίζουν την απαραίτητη έμπνευση για να το φορέσουμε στο σήμερα.

1. Δοκιμάστε ένα τζιν biker και συνδυάστε το με πλεκτό τοπ και πέδιλα

2. Για ένα modern rock αποτέλεσμα συνδυάστε το σορτς με logo T-shirt και oversized blazer

3. Mε τα ρομαντικά florals και χρυσαφένια κοσμήματα

4. Σαν Παριζιάνα με λευκό πουκάμισο και ψάθινη τσάντα-καλάθι

5. Με basic τοπ και μπαλαρίνες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.