ΣΤΙΛ

H αμφιλεγόμενη τάση στα μαγιό που μας έχει ενθουσιάσει - Θα την φορέσουμε όμως;


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιουνίου 2022

H αμφιλεγόμενη τάση στα μαγιό που μας έχει ενθουσιάσει - Θα την φορέσουμε όμως;
Έχει την έγκριση του fshion crowd

Αν έγραφα μια μικρή λίστα με ρούχα που με τρομάζουν, κάπου ανάμεσα στα σούπερ στενά φορέματα, τα super short minis, τα άβολα παπούτσια και τα λευκά τζιν, θα ήταν σίγουρα και τα λευκά μαγιό. Τα λευκά ολόσωμα και bikinis είναι μοναδικά φωτογενή για το Ιnstagram ίσως. Κατά πόσο όμως είναι ευκολοφόρετα IRL στην παραλία;

Όταν επιλέγεις ένα λευκό μαγιό είναι σχεδόν βέβαιο ότι προβληματίζεσαι για το πώς θα δείχνει φορεμένο -και κυρίως βρεγμένο-, πόσο αποκαλυπτικό θα είναι, αν ταιριαζει με την ακόμα λευκή επιδερμίδα σου, αλλά και αν θα λερωθεί την ώρα που απλώνεις το αντηλιακό ή το λάδι μαυρίσματος. Ναι, όλα αυτά είναι σκέψεις που συνοδέυουν την επιλογή ενός λευκού μαγιό, εξακολουθεί όμως να είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος. Και ενδεχομένως να ενδώσουμε τελικά στην γοητεία του.

Μπορούμε άλλωστε πάντα να το φορέσουμε αφού πρώτα πάρουμε χρώμα, ή στο αγαπημένο μας beach bar. Ή απλά στο Instagram για αμέτρητα likes.

Δείτε πώς τα φορούν τα κορίτσια της μόδας.

Best White Swimsuits

@LAURENCROWE88

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.