ΣΤΙΛ

Summer Shine: Οι «πινελιές» που θα δώσουν λάμψη στο καλοκαιρινό σου look


Ελένη Τσούτση

30 Ιουνίου 2022

Summer Shine: Οι «πινελιές» που θα δώσουν λάμψη στο καλοκαιρινό σου look
Τα καλύτερα items που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και θα δώσουν ένα extra glam!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και - ας είμαστε ειλικρινείς - οι ώρες στο γραφείο περνούν πιο δύσκολα, καθώς η σκέψη μας ταξιδεύει σε χρυσές αμμουδιές, γαλάζια νερά και βουτιές.

Ο νους μας πάει σε χαλαρές στιγμές παρέα με φίλους, στα σοκάκια κάποιου κυκλαδίτικου νησιού. Πριν οργανώσουμε, ωστόσο, τα σχέδιά μας για την επόμενη καλοκαιρινή απόδραση, πρέπει να φτιάξουμε τη λίστα με τα αγαπημένα μας items, που θα δώσουν την απαιτούμενη λάμψη στα καλοκαιρινά μας looks.

Γι' αυτό, επισκεφτήκαμε το αγαπημένο μας Golden Hall, γνωρίζοντας καλά ότι εκεί θα βρούμε όλα όσα αναζητάμε. Από stylish bikinis, ιδιαίτερα σχέδια σε σαγιονάρες κι εντυπωσιακά φορέματα, μέχρι εκείνο το καπέλο που θα κλέψει τη παράσταση.

Τα pastel μαγιό είναι η τέλεια επιλογή για φέτος

Τα φωτεινά χρώματα, όσο και τα ιδιαίτερα σχέδια στα μαγιό, μας κάνουν πάντα να τα θέλουμε όλα! Σταθήκαμε περισσότερο σε pastel αποχρώσεις και ειδικά στο λιλά, διότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και αναδεικνύουν το μαύρισμά μας.

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Calzedonia

Flat sliders: Άνεση και στιλ πάνε μαζί

Για σαγιονάρες που θα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα μας δίνουν και λάμψη και άνεση, επιλέξαμε τα παρακάτω sliders. Ο μαλακός πάτος και η εντυπωσιακή χρυσή ψάθινη φάσα, τα καθιστούν ένα ιδιαίτερο item, που ταιριάζει αρμονικά με πολλά και διαφορετικά looks.

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Havaianas

Το oversized καπέλο για την παραλία

Ένα oversized καπέλο είναι ιδανικό για εξορμήσεις στην παραλία και ηλιοθεραπεία με προσοχή, ενώ αναβαθμίζουν οποιοδήποτε look στη στιγμή και προσδίδουν μια ρομαντική διάθεση.

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Vilebrequin

Τα all time classic γυαλιά του καλοκαιριού

Καλοκαίρι και γυαλιά ηλίου πάνε μαζί, αφού έχουμε ηλιοπροστασία και στιλ στο λεπτό. Ένα all-time classic σχέδιο συμπληρώνει άψογα κάθε καλοκαιρινό outfit.

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Grand optical

To elegant, λευκό, cocktail φόρεμα

Φυσικά θα προκύψουν και βραδινές έξοδοι ή εκδηλώσεις, οπότε ένα κομψό, λευκό φόρεμα με ιδιαίτερα κοψίματα στο τελείωμα, κολακεύει κάθε σιλουέτα. Σε συνδυασμό με mules σε fluo απόχρωση, δημιουργείται ένα λαμπερό και elegant σύνολο.

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Free Shop

Το floral, ολόσωμα μαγιό του καλοκαιριού

Ένα ολόσωμο μαγιό είναι εξίσου σημαντικό για το καλοκαίρι, όπως και τα αγαπημένα μας bikinis, που αναφέραμε παραπάνω. Εμείς ξεχωρίσαμε ένα κλασικό, floral, ολόσωμο σε pastel χρώματα που προσφέρει άνεση για τις μέρες που θέλεις να κάνεις μία διαφορετική επιλογή.

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Triumph

Τα beauty essentials του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι επιβάλλεται η ανανέωση του νεσεσέρ με προϊόντα που θα μας κάνουν να λάμπουμε με εντυπωσιακά χρώματα. Οι έντονες αποχρώσεις κραγιόν και οι shimmery σκιές έχουν τον πρώτο λόγο για να δημιουργήσουμε ένα sunkissed μακιγιάζ.

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Sephora

Last but not least, skincare

Φυσικά, δεν αμελούμε και τα skincare προϊόντα που μας φροντίζουν και μας ενυδατώνουν όλο το καλοκαίρι. Προσθέσαμε στο καλάθι μας ένα αντηλιακό με χρώμα, το οποίο θα μας χαρίσει την απαραίτητη κάλυψη και προστασία.

Jenny.Gr
Photo credits: Αλίνα Κέκη

Φαρμακείο Elina Rapti

Αν και εσείς θέλετε να δώσετε πινελιές λάμψης στο καλοκαιρινό σας στιλ, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Golden Hall και να βρείτε εκεί, όλα όσα αναζητάτε, ανάμεσα σε κορυφαία brands.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.