ΣΤΙΛ

Η Victoria Beckham φόρεσε καλσόν μέσα στον καύσωνα, αλλά ήταν και πάλι υπέροχη


Μάρθα Κουμπάνη

28 Ιουνίου 2022

Η Victoria Beckham φόρεσε καλσόν μέσα στον καύσωνα, αλλά ήταν και πάλι υπέροχη
Photo credits: Splash News/Ideal Image
Βέβαια, είναι η Victoria Beckham. Αν δεν μπορούσε να το υποστηρίξει αυτή, δεν θα μπορούσε κανείς.

Το στιλ της Victoria Beckham δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάται. Συνήθως, όταν πρόκειται να βγει από το σπίτι της, δεν είναι τίποτα λιγότερο από άψογη, μία από τις πιο φωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι έχει σημαντική δύναμη στη βιομηχανία της μόδας και στις ντουλάπες μας.

Η VB παρακολούθησε το show Jacquemus φθινόπωρο/χειμώνας 2022, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ένα αλατωρυχείο στην Προβηγκία.

Jenny.Gr

Σε αντίθεση με τα λευκά βουνά πίσω της, η Victoria Beckham ξεχώρισε με ένα ολόμαυρο σύνολο, αποτελούμενο από δαντέλα και μεταξωτό μίνι slip, cropped blazer και ολόσωμο καλσόν. Επαναλαμβάνω, καλσόν. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, η θερμοκρασία την ώρα του show στο Camargue ήταν 32 βαθμοί Κελσίου. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκέφτόταν η Victoria με αυτή της την επιλογή, αλλά μαντεύουμε πώς είχε μάλλον να κάνει με το λευκό σκηνικό και τις φωτογραφίες. Όπω και να ΄χει, είναι η VB, είναι iconic και δημιούργησε μια αρκετά εντυπωσιακή στιγμή στα social media.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.