ΣΤΙΛ

Amal Clooney: Το party dress της μας έδωσε inspo για τα looks του καλοκαιριού


JTeam

13 Ιουλίου 2022

Amal Clooney: Το party dress της μας έδωσε inspo για τα looks του καλοκαιριού
Amal Clooney: Το party dress της μας έδωσε inspo για τα looks του καλοκαιριού

Ως δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το στιλ της Amal Clooney χαρακτηρίζεται από μίντι φορέματα και tailored παντελόνια σχεδιαστών αλλά τελευταία οι εμφανίσεις της δείχνουν ανανεωμένες. Η Amal φαίνεται πώς έχει κάνει πρόσφατα update στην γκαρνταρόμπα της με διαφανή τοπ, φορέματα εμπνευσμένα από εσώρουχα και μπότες ψηλές στους μηρούς. Και χθες, συνέχισε αυτή τη σέξι στιλιστικά κατεύθυνση με μια τολμηρή βραδινή εμφάνιση.

Την Κυριακή, η Αmal βγήκε για δείπνο με τον σύζυγό της George στο Il Gatto Nero στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, φορώντας ένα αστραφτερό κοκτέιλ φόρεμα. Το μίνι φόρεμα με παγιέτες σε πράσινο είχε εξαιρετικά λεπτές τιράντες και διαφανή δαντέλα στο στρίφωμα και στο μπούστο. Ολοκλήρωσε το look της με ένα bouncy blowout, ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια και ένα μεταλλικό clutch.

Ο George φορούσε ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και ένα κοντομάνικο πουκάμισο σε navy blue απόχρωση.

Jenny.Gr

Tο party dress της είναι ό,τι ακριβώς θέλουμε για τις βραδινές εμφανίσεις του καλοκαιριού. Είναι δροσερό και μοντέρνο, ενώ τόσο το μήκος όσο και οι λάμψεις από τις παγιέτες δημιουργούν ένα εξαιρετικά sexy αποτέλεσμα.

Θα το φορούσαμε κι εμείς με μεγάλη ευκολία, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με χρώμα ή μεταλλιζέ απόχρωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.