ΣΤΙΛ

Τα πιο ονειρεμένα καλοκαιρινά κοσμήματα έχουν την υπογραφή ελληνικών brands


Μάρθα Κουμπάνη

16 Ιουλίου 2022

Τα πιο ονειρεμένα καλοκαιρινά κοσμήματα έχουν την υπογραφή ελληνικών brands
Οι δημιουργοί πίσω από αυτά κατασκευάζουν πολύτιμα bijoux με τον ίδιο κλασικό χαρακτήρα καταφέρνοντας να δείχνουν σύγχρονα μέσα από τα σχέδια τους.

Υπάρχει άραγε πιο φωτεινό από το ελληνικό καλοκαίρι; Aρκεί ένα βλεφάρισμα των ματιών για να σε πλυμμηρίσουν εικόνες από ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι. Απέραντο γαλάζιο, λευκά σπίτια και φως. Φως που αντανακλάται σε γαλήνιους κυματισμούς λίγο πριν τη δύση του ήλιου, αλλά και στην καλοκαιρινή sun kissed επιδερμίδα. Αυτό το ίδιο φως είναι που δίνει νόημα σε πολλά από τα πράγματα που κάνουμε σε αυτόν το ευλογημένο τόπο. Το στιλ του καλοκαιριού δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία. Γι΄αυτό φοράμε περισσότερα λευκά, φοράμε κοσμήματα.

Τα ευγενή μέταλλα γίνονται συχνά ο καλύτερος τρόπος να αιχμαλωτίσουμε το φως και να φέρουμε αυτή την πολυπόθυτη λάμψη που μιμείται το μεσογειακό φως στις εμφανίσεις μας. Κάπως έτσι κοσμήματα από χρυσό και ασήμι αναλαμβάνουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αφήνοντας πίσω οποιοδήποτε άλλο στιλ, ανεξάρτητα από το πόσο μοντέρνo μπορεί να είναι.

Βλέπετε τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί την διαχρονική ομορφιά και το elegance τους. Aυτό είναι κάτι που τα ελληνικά jewelry brands γνωρίζουν καλά. Οι δημιουργοί πίσω από αυτά κατασκευάζουν πολύτιμα bijoux με τον ίδιο κλασικό χαρακτήρα καταφέρνοντας να δείχνουν σύγχρονα μέσα από τα σχέδια τους.

Aπό γοητευτικές χρυσαφένιες αλυσίδες και minimal hoops, σε επιβλητικά handmade δαχτυλίδια από ανακυκλωμένο ασήμι και κοσμήματα στολισμένα με παραστάσεις από σμάλτο και πολύτιμους λίθους, βρήκαμε τα πιο ονειρεμένα κοσμήματα για το καλοκαίρι έχουν την υπογραφή ελληνικών brands.

Δείτε τα στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.