ΣΤΙΛ

Η Gwyneth Paltrow βρήκε τον πιο fresh τρόπο να φορέσει το pyjama look


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιουλίου 2022

Η Gwyneth Paltrow βρήκε τον πιο fresh τρόπο να φορέσει το pyjama look
Το τελευταίο look της Gwyneth μας κάνει να θέλουμε να φοράμε πιτζάμες 24/7

To φετινό καλοκαίρι θα φορέσουμε πιτζάμες. Και όχι δεν εννοούμε τα άνετα βαμβακερά μπλουζάκια με τον Μickey που φοράμε για τον ύπνο. Από τα πιο σοφιστικέ matching sets από πουκάμισα και boxer shorts στα πιο elegant και πολυτελή pyjama sets με silky υφή που εντυπωσιάζουν. Αυτό πρέπει να σκέφτηκε και η Gwyneth Paltrow η οποία όχι μόνο εμφανίστηκε με pyjama look αλλά και το φόρεσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Και φυσικά το απογείωσε.

Ενώ φιλοξενούσε μια εκδήλωση για την προώθηση της σειράς περιποίησης δέρματος και μαλλιών, Goopglow, στο East Hampton, η 49χρονη επιχειρηματίας ακτινοβολούσε σε ένα σύνολο βγαλμένο για μπουντουάρ. Το έντονο κίτρινο μεταξωτό της set αποτελούνταν από ένα bralette, ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι με κορδόνι στην μέση. Η Paltrow ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι σανδάλια σε πράσινο φιστικί με φτερά.

Jenny.Gr
Photo credits: Getty/Ideal Image

Κάπως έτσι μας έκανε να δούμε τις πιτζάμες ως ένα πολύ δροσερό και άνετο, ιδανικό για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, σύνολο. Την επόμενη λοιπόν φορά που πρόκειται να αγοράσετε ένα σετ πιτζάμες φέτος το καλοκαίρι, φροντίστε να αναρωτηθείτε: «Μπορώ να τις φορέσω σε ένα δείπνο;». Αν η απάντηση είναι ναι, βάλτε statement κοσμήματα και ένα παιχνιδιάρικο ζευγάρι πέδιλα, όπως η Gwyneth, και δημιουργήστε μια εμφάνιση που είναι cool και αβίαστα chic.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.