ΣΤΙΛ

Η Dua Lipa και η Puma εμπνέονται από τη rave κουλτούρα των '90s, στο δεύτερο collab τους


Μάρθα Κουμπάνη

19 Ιουλίου 2022

Η Dua Lipa και η Puma εμπνέονται από τη rave κουλτούρα των '90s, στο δεύτερο collab τους
H δεύτερη συλλογή της Dua Lipa με την Puma είναι καλύτερη και από την πρώτη

Leopard faux-fur hats, silver shining opera gloves, και πλεκτά leg warmers είναι μερικές μόνο από τις πρόσφατες επιλογές outfits της Dua Lipa -αλλά το περιπετειώδες στιλ της ξεφεύγει πολύ πέρα ​​από αυτό, συνδυάζοντας το streetwear με τα νέα ανερχόμενα brands και τα τολμηρά Y2K trends. Έχει γίνει επίσης μούσα για τους σχεδιαστές, περπατώντας στην πασαρέλα του Versace και, ακόμη πιο πρόσφατα, στο Haute Couture show Balenciaga για το φθινόπωρο 2022. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Puma θέλησε να συνεργαστεί για δεύτερη φορά με το Ιt Girl, την επιδραστική νεαρή σταρ της pop.

Αυτή τη φορά, η συλλογή περιλαμβάνει περισσότερα από 30 κομμάτια με παστέλ ροζ αποχρώσεις αναμεμειγμένες με holographic ρίγες. Τα ζωηρά μωβ και τα πορτοκαλί με πινελιές από πράσινο και τα ριγέ μάξι φόρεματα παραπέμπουν στη σπορ αθλητική πλευρά του μοναδικού στιλ της Lipa.

Η τραγουδίστρια εξηγεί ότι κάθε κομμάτι της συλλογής είναι ευκολοφόρετο και μπορεί να συνδυαστεί με τα καθημερινά κομμάτια που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα σου: «Μπορείς να διαμορφώσεις τα κομμάτια όπως θέλεις», λέει η Dua Lipa. Είναι σχεδιασμένα να είναι unisex και να αναμειγνύονται και να συνδυάζονται με basic items της ντουλάπας.

Μπορεί να έχετε ήδη δει τα εντυπωσιακά sneakers της συλλογής και τα set φόρμας καθώς η Lipa φοράει τα κομμάτια σε όλη την περιοδεία της Future Nostalgia. «Μου αρέσει να συνδυάζω τις αθλητικές φόρμες ή τις αθλητικές φόρμες με περισσότερα αξεσουάρ high fashion ή ακόμα και γόβες για ένα elevated look», λέει.

Ενώ η Lipa εμπνεύστηκε από τα streetwear της δεκαετίας του '90 για την πρώτη της συνεργασία με τον γίγαντα των sneaker, αποφάσισε να αναζητήσει την κουλτούρα του rave για αυτήν την συλλογή: «Λατρεύω τις εικόνες από τις μέρες της rave κουλτούρας των δεκαετιών του ’90 και του 2000», λέει. «Μπορείς να νιώσεις την ενέργεια μέσα τους και η μόδα ήταν πάντα τόσο διασκεδαστική. Αυτές οι χρονικές περίοδοι εμπνέουν τα πάντα, από τη μουσική μου μέχρι τον τρόπο που ντύνομαι σήμερα, οπότε ήταν φυσικό να ενσωματώσω μερικούς από αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς και τις σιλουέτες σε αυτή τη συλλογή».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.