CELEBRITIES

Κim Kardashian, Dua Lipa, Nicole Kidman έγιναν μοντέλα στο Balenciaga Haute Couture show


JTeam

6 Ιουλίου 2022

Κim Kardashian, Dua Lipa, Nicole Kidman έγιναν μοντέλα στο Balenciaga Haute Couture show
Κim Kardashian, Dua Lipa και Nicole Kidman περπάτησαν στο show Balenciaga

Τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει μερικές από τις πιο επικές στιγμές στις πασαρέλες, αλλά λίγες μπορούν να συναγωνιστούν το σημερινό Balenciaga Haute Couture show στο Παρίσι, το δεύτερο του Demna Gvasalia στο τιμόνι του οίκου.

Ο Demna παρουσίασε μια συλλογή γεμάτη από τα signature στενά bodysuits, δραματικά ballgowns και πολύ glamour. Πέρα όμως από τα εντυπωσιακά ρούχα, ο Γεωργιανός σχεδιαστής επιφύλασσε μερικές ακόμα εκπλήξεις στους καλεσμένους του. Πρώτα, η 9χρονη κόρη της Kim Kardashian, North West καθόταν στην front row δίπλα στην Kris Jenner και φορώντας μια total black εμφάνιση εμπνευσμένη από streetwear.

Και το timing δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Για να γιορτάσει τη δεύτερη κολεξιόν του στην Balenciaga, ο Demna ζήτησε από την Kim Kardashian για να κάνει την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα. Η star που εδώ και καιρό είναι θαυμάστρια και συνεργάτης του brand, περπάτησε με gown και μπότες πάνω από το γόνατο και τα ξανθά μαλλιά της δεμένα σε χαμηλό κότσο.


Αλλά η Kim ήταν μόνο η αρχή. Ακολούθησε μια σειρά από διάσημα πρόσωπα. Η Bella Hadid και η Naomi Campbell ήταν εκεί αλλά η πραγματική έκπληξη ήταν οι εμφανίσεις της Dua Lipa και της ηθοποιού Nicole Kidman, οι οποίες μεταμορφώθηκαν επίσης σε μοντέλα για την περίσταση.

Η Dua Lipa ήταν έκπληκτη με ένα κίτρινο καναρινί, μίνι φόρεμα με έναν ώμο και ουρά, ενώ η Kidman εντυπωσίασε στην πασαρέλα με ένα ασημί μεταλλικό φόρεμα και μακριά μαύρα γάντια.

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από ένα δεύτερο εκπληκτικό couture show από τον Demna, με το πρώτο του να θεωρείται από πολλούς το couture show του αιώνα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.