CELEBRITIES

Η North West φόρεσε το iconic jacket του μπαμπά της και έγινε το επόμενο fashion icon


JTeam

6 Ιουλίου 2022

Η North West φόρεσε το iconic jacket του μπαμπά της και έγινε το επόμενο fashion icon
Photo credits: Getty/Ideal Image
Η North West μόλις φόρεσε το iconic jacket του μπαμπά της και ξέρουμε ήδη το επόμενο είδωλο της μόδας

Η North West εμφανίστηκε με την μητέρα της Kim Kardashian στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την Τρίτη, ντυμένη με ένα vintage varsity jacket από streetwear brand που λάνσαρε το 2004 ο πατέρα της Kanye West Pastelle.

To Pastelle σηματοδότησε το πρώτο εγχείρημα του West στην μόδα,αλλά η συλλογή δεν έφτασε ποτέ στα ράφια των καταστημάτων, παρά τη συμβολή από σημαντικά πρόσωπα της βιομηχανίας όπως ο Kim Jones του Dior Homme και ο αείμνηστος Virgil Abloh.

Jenny.Gr

Ο 45χρονος ράπερ, φόρεσε για πρώτη φορά το κόκκινο-μπλε jacket στα American Music Awards του 2008 και έκτοτε θεωρείται συλλεκτικό αντικείμενο. Nωρίτερα φέτος μάλιστα, ένα τέτοιο jacket πωλήθηκε για 10.000 $ στην αγορά μεταχειρισμένων.

Η North επέλεξε το συγκεκριμένο jacket για την επίδειξη ανδρικών ενδυμάτων Dior Homme, συνδυάζοντάς το με μαύρο παντελόνι μια μίνι τσάντα Balenciaga και τα punk αισθητικής platforms της Crocs. Τo look oλοκλήρωνε ένα μοντέρνο ζευγάρι γυαλιά ηλίου στην ίδια απόχρωση του μπλε με το jacket. H 9χρονη North είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε πολλές πλεξούδες ενώ χάρισε το χαμόγελο της στους φωτογράφους.

Jenny.Gr

H Κim ως ambassador του οίκου φορούσε επίσης Balenciaga για την περίσταση, συγκεκριμένα ένα camo top και neon green pantashoes, που αναδείκνυαν την σιλούετα της, όμως ήταν η North που μας έπεισε ότι σε λίγα χρόνια θα μιλάμε για εκείνη ως το απόλυτο fashion icon.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.