CELEBRITIES

H Kim Kardashian για τη σχέση με τον Kanye West: «Είχα φτάσει σε σημείο που τον ρωτούσα για τα πάντα»


JTeam

13 Μαΐου 2022

H Kim Kardashian για τη σχέση με τον Kanye West: «Είχα φτάσει σε σημείο που τον ρωτούσα για τα πάντα»
H Kim άργησε, αλλά επιτέλους, αρχίζει να πατά γερά στα πόδια της

Από τότε που χώρισε με τον Kanye West (ή Ye, όπως του αρέσει), η Kim Kardashian ζει την καλύτερη ζωή της, και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Έχει βρει τον εαυτό της, φαίνεται πιο ήρεμη, με περισσότερη αυτοπεποίθηση – δείχνει τι μας συμβαίνει όταν φεύγουμε, επιτέλους, από μία τοξική σχέση.

Όσα χρόνια ήταν παντρεμένοι, ο Ye είχε αναλάβει τον ρόλο του στιλίστα της Kim. Την είχε κάνει να πιστέψει ότι της ήταν απαραίτητος στα πάντα – «είχα φτάσει σε ένα σημείο που του ζητούσα συμβουλές για όλα – ακόμα και για το τι θα φορούσα», την ακούμε να λέει στην αδελφή της, Kourtney, στο τελευταίο επεισόδιο του The Kardashians.

«Ακόμη και τώρα παθαίνω κρίσεις πανικού, για το τι θα φορέσω».

«Στη Νέα Υόρκη, θα το πω, μου έκανε το styling για το SNL», είπε και μας θύμισε το τέλειο Balenciaga jumpsuit που φόρεσε. Αυτή η καλή επιλογή, βέβαια, εξακολουθεί να μη δικαιολογεί σε τίποτα τη συμπεριφορά του West. Προχωράμε.

«Μετά, για το περιοδικό Wall Street Journal, όταν κέρδισα το βραβείο καινοτομίας για το SKIMS, σκεφτόμουν “Τώρα πώς φοράνε κάτι που δεν έχει φορεθεί ποτέ πριν;”», συνέχισε. Και επέλεξε ένα καφέ δερμάτινο φόρεμα από τη συλλογή SKIMS x Fendi, με μακριά γάντια, snakeskin μπότες και διαμαντένια κοσμήματα. Φυσικά και δεν άρεσε στον Kanye – πώς να το εγκρίνει, άλλωστε, εφόσον είχε το θράσος να το διαλέξει μόνη της;

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι η καριέρα μου τελείωσε. Και μετά μου έδειξε μία φωτογραφία της Marge Simpson που φορούσε κάτι παρόμοιο».

Η Kim εξακολουθεί να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ye, ωστόσο. Τον αποκαλεί «οραματιστή», όταν πρόκειται για τη μόδα, ενώ όπως τόνισε «Μου έλεγε πώς να κάνω τα μαλλιά μου, πώς να βαφτώ. Αυτή είναι η γλώσσα αγάπης του, τα ρούχα. Πάντα τον εμπιστευόμουν».

«Προσπαθώ να βρω ποια είμαι, στον κόσμο της μόδας, ή ποια είμαι μόνη μου. Πάντα ήμασταν “οι Kardashians” με τις αδελφές μου, και μετά ήμασταν “οι Kimye”. Αλλά ποια είναι η Kim K; Αυτό είναι το άλμα. Πώς φτάνω εκεί χωρίς τον Kanye;»

Τώρα αρχίζει και αποκτά την αυτοπεποίθησή της και πατά γερά στα πόδια της. Επιτέλους, βρίσκει τον εαυτό της και βγάζει προς τα έξω την εκδοχή που η ίδια επιλέγει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.