CELEBRITIES

Η Kim Kardashian είναι διατεθειμένη να βάλει πάνα για χάρη της μόδας


JTeam

14 Απριλίου 2022

Η Kim Kardashian είναι διατεθειμένη να βάλει πάνα για χάρη της μόδας
Σχεδόν κάθε φορά που βλέπουμε την Kim Kardashian στο κόκκινο χαλί ή σε λαμπερές εξόδους φορώντας στενά ολόσωμα σύνολα, αναρωτιόμαστε: πόσο εύκολα μπορεί να πάει στην τουαλέτα; Ωραίο το στιλ δεν λέμε, αλλά αν δεν μπορούμε να κάνουμε τα βασικά τότε γίνεται βασανιστήριο. Σωστά;

Τώρα, λοιπόν, μάθαμε. Αλλά τελικά, ίσως να μη θέλαμε να ξέρουμε. Η Kim δεν επισκέπτεται την τουαλέτα στις εξόδους της. Η ίδια προτιμά να καταπιεστεί για λίγο ή πολύ στο στενό outfit της παρά να επιλέξει ένα άνετο και χαλαρό σύνολο. Λογικό; Όχι, αλλά Kim είναι αυτή!

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Ellen DeGeneres αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι προτιμά να θυσιάζει την άνεσή της για τη μόδα. «Δεν με νοιάζει πόσο άβολα είναι, δεν με νοιάζει για πόσες ώρες θα μείνω έτσι - ακόμα κι αν πρέπει να φορέσω πάνα ή να μην πάω στην τουαλέτα, δεν με νοιάζει καθόλου».

Jenny.Gr

Δεν δίστασε μάλιστα να πει ότι έχει μερικές πάνες για ενήλικες στη διάθεσή της, αλλά μέχρι τώρα δεν της έχουν φανεί χρήσιμες. Βέβαια, είναι θέμα χρόνου θα λέγαμε.
«Αγόρασα πάνες για ενήλικες όταν έδωσα εξετάσεις για την νομική γιατί δεν ήξερα πώς λειτουργούσε η διαδικασία, οπότε σκέφτηκα ότι έπρεπε να καθίσω εκεί για οκτώ ώρες συνεχόμενα», εξομολογήθηκε. Εντάξει Kim, είπαμε οι εξετάσεις είναι δύσκολη διαδικασία, όχι κι έτσι όμως.

Μέχρι στιγμής, η Kim τα έχει καταφέρει χωρίς πάνες. Ίσως το φετινό Met Gala αυτό να αλλάξει. Σίγουρα θα μας το πει, σε κάθε περίπτωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.