ΣΤΙΛ

Party dress trends: Tι θα φορέσουμε στα parties του καλοκαιριού


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιουλίου 2022

Party dress trends: Tι θα φορέσουμε στα parties του καλοκαιριού
Stylish ιδέες για βραδινά looks

Βρισκόμαστε στο peak της party season. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που βγαίνουμε περισσότερο. Οι βραδινές έξοδοι περιλαμβάνουν από χαλαρές βόλτες στο νησί και βραδιές σινεμά, μέχρι δείπνα με φίλους και clubbing στην παραλία. Το πιθανότερο είναι ότι έχετε ανακαλύψει τα ωραιότερα στέκια της πόλης, από δημοσιεύσεις φίλων στα social media.

Αυτό που ίσως σας προβληματίζει είναι τα μεγαλύτερα party dress trends του φετινού καλοκαιριού και πώς να τα υιοθετήσετε. Σε αντίθεση με το περσινό – που το στιλ είχε να κάνει με την αίσθηση της ελευθερίας και τον μαξιμαλισμό- , καθώς οι άνθρωποι απολάμβαναν το προνόμιο του να είναι έξω από το σπίτι – τα κορυφαία στιλ αυτής της σεζόν είναι λίγο πιο εξειδικευμένα και συγκεκριμένα.

Τα φορέματα κυριαρχούν, με το παιχνίδι του στιλ να κρίνεται κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο stylish προτάσεις για party looks όπου κι αν πραγματοποιούνται αυτά.

Pool party

Για χορό

After Work Drings

Y2K Vibes

Garden Party

Cocktails με φίλους

Vacation glam

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.