ΣΤΙΛ

Τα πιο cool και δροσερά boxer shorts θα γίνουν το go to look μας τις ζεστές μέρες


Μάρθα Κουμπάνη

28 Ιουλίου 2022

Τα πιο cool και δροσερά boxer shorts θα γίνουν το go to look μας τις ζεστές μέρες
Instagram @lucywilliams
Ξέρουμε τι θα φοράμε όσο ο η θερμοκρασία είναι υψηλή

Μόλις ο υδράργυρος ανέβει, το cool set της μόδας (Chloë Sevigny, Zoë Kravitz, Kate Moss και άλλες) στρέφεται στο αγαπημένο όλων item, το denim shorts. Εκτός από φέτος, που υπάρχει ένα νέο στιλ στην πόλη που μπορεί να τους δελεάσει.

Η Bella Hadid το έχει ήδη δοκιμάσει, όπως και η Kendall Jenner, η Alexa Chung και η Kim Kardashian. Ανοίξτε χώρο για τα boxer shorts.

Jenny.Gr

Το κοντό σορτσάκι από ποπλίνα με την ελαστική μέση και ίσως μερικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος, που συνήθως βρίσκουμε σε ανδρικά συρτάρια εσωρούχων, είναι πλέον επίσημα το go to item του καλοκαιριού. Η Bella Hadid φόρεσε το άνετο λευκό μποξεράκι της από το Les Girls Les Boys για μια βόλτα στην Tribeca της Νέας Υόρκης. Aπό την άλλη, η Jenner φόρεσε κίτρινο boxer shorts με ένα crop top και oversized πουκάμισο και δεν ξέρουμε αν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός για τον καύσωνα του φετινού καλοκαιριού.

Μπορείτε να τα φορέσετε με το bikini top σας, ένα απλό tank top ή με matching πουκάμισο. Τα co-ords είναι άλλωστε η εξέλιξη του trend.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.