ΣΤΙΛ

Τα 10 outfits που φαίνονται πάντα υπέροχα με Birkenstocks


Μάρθα Κουμπάνη

1 Αυγούστου 2022

Τα 10 outfits που φαίνονται πάντα υπέροχα με Birkenstocks
Ακόμη κι αν θεωρείτε τα Birkenstocks άκομψα και άσχημα παπούτσια, σας εγγυόμαστε πως ταιριάζουν τέλεια με αυτά τα looks

Πριν από καιρό, τα Birkenstocks θεωρούνταν πολύ extreme επιλογή. Αλλά τα τελευταία χρόνια η δημοτικότητα τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Το 2018 ήταν η χρονιά που τα απόλυτα «άσχημα» σανδάλια έγιναν πραγματικά αποδεκτά στους κύκλους της μόδας -πράγμα που σήμαινε ότι τα Birkenstocks άρχισαν να εμφανίζονται παντού.

Φυσικά, είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Υπήρξαν μερικές cool, high fashion συνεργασίες με brands όπως Proenza Schouler και Rick Owens που είχαν επίσης κεντρίσει το ενδιαφέρον των αγοραστών. Και κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αυτά τα παπούτσια έγιναν τα πιο περιζήτητα στον κόσμο. Η παγκόσμια πλατφόρμα αγορών μόδας Lyst τα χαρακτήρισε ως ένα από τα είδη με τις περισσότερες αναζητήσεις το 2022.

Αυτά τα άνετα σανδάλια μπορείτε να τα δείτε εκτός από τις επιδείξεις μόδας και σε όλο το Instagram αλλά και κυριολεκτικά όπου κι αν κοιτάξετε γύρω σας. Αν -λέω αν- δεν τα έχετε υιοθετήσει ακόμα επειδή αμφιβάλλετε για την αισθητική τους, υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα looks για να σας πείσουν. Οι ιδέες για σύνολα με Birkenstock είναι πολλές και διαφορετικές και σίγουρα θα βρείτε έστω μία που να ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και στο προσωπικό σας στιλ.

Δείτε μερικές στην gallery που ακολουθεί και δώστε στα ομορφάσχημα σανδάλια μια ευκαιρία:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.