ΣΤΙΛ

Το καλοκαιρινό trend που μπορεί να αντικαταστήσει τα τζιν σορτς


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιουλίου 2022

Το καλοκαιρινό trend που μπορεί να αντικαταστήσει τα τζιν σορτς
Αν και τα denim shorts δεν αναμένεται να φύγουν από την μόδα τελείως, δεν αποτελεί έκπληξη που τα tailored shorts είναι τώρα τόσο δημοφιλή

Ενώ τα τζιν σορτς είναι ένα από τα βασικά items της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας, άρχισα να παρατηρώ ότι ένα άλλο κομμάτι παίρνει θέση αυτή τη σεζόν: τα tailored shorts. Ακόμη και η Meghan Markle υιοθέτησε πρόσφατα την τάση όταν εμφανίστηκε με tailored shorts σε navy blue απόχρωση στο Crosby Street Hotel του Soho, όπου εντυπωσίασε με την κομψότητά της. Συγκεκριμένα φόρεσε μια tailored βερμούδα του οίκου Dior και μια tan ζώνη με την υπογραφή του Ralph Lauren. Συνδύασε το κομψό shorts με λευκό πουκάμισο και και ενα ζευγάρι γόβες Manolo Blahnik σε γήινο τόνο.

Αν και τα denim shorts δεν αναμένεται να φύγουν από την μόδα τελείως, δεν αποτελεί έκπληξη που τα tailored shorts είναι τώρα τόσο δημοφιλή. Είναι minimal και κομψά, άρα ευκολοφόρετα.

Όσον αφορά το styling, μπορείτε να τα προσεγγίσετε όπως τα τζιν σορτς ή τα τζιν. Το fashion set τα συνδυάζει τα με τα πάντα, από λευκά μπλουζάκια και πέδιλα μέχρι bandeau top και slingback γόβες.

Δείτε ακόμα: Tα ωραιότερα co-ords

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.