ΣΤΙΛ

Η Meghan Markle με shorts παραδίδει, έτσι απλά, μαθήματα summer tailoring


Μάρθα Κουμπάνη

20 Ιουλίου 2022

Η Meghan Markle με shorts παραδίδει, έτσι απλά, μαθήματα summer tailoring
Η Meghan Markle φόρεσε shorts και ποτέ ξανά το συγκεκριμένο ρούχο δεν έχει δείξει τόσο κομψό

Η Meghan Markle έκανε μια ακόμα εμφάνιση που μας ενέπνευσε. Εκείνη και ο Πρίγκιπας Harry εμφανίστηκαν στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με τη Meghan να τραβά τα βλέμματα χάρη στη minimal chic εμφάνιση της με shorts. To look της ήταν εξαιρετικά απλό και κομψό, ένας φόρος τιμής στο καλοκαιρινό tailoring.

Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: ότι τo outfit της είναι μια εξαιρετική πρόταση για τα καλοκαιρινά office looks.

Λίγο αργότερα βγήκε για lunch με τη γνωστή φεμινίστρια Gloria Steinem στο Crosby Street Hotel του Soho, όπου εντυπωσίασε με την κομψότητά της. Φόρεσε μια tailored βερμούδα του οίκου Dior σε navy blue και μια tan ζώνη με την υπογραφή του Ralph Lauren. Συνδύασε τα κομψά shorts με λευκό πουκάμισο και και ενα ζευγάρι γόβες Manolo Blahnik σε γήινο τόνο.

Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να αντιγράψουμε το chic look της Meghan Markle, μια καλοκαιρινή ημέρα στην πόλη και το γραφείο. Η ψηλόμεση, χαλαρή γραμμή του με τις πιέτες κάνει τη βερμούδα να δείχνει χαλαρή, cool και feminine. Mπορεί να συνδυαστεί με ψηλοτάκουνα πέδιλα και mules, αλλά και elegant flats όπως δερμάτινα σανδάλια, μπαλαρίνες και loafers. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το φορέσετε με λευκά sneakers -πειραματιστείτε βάσει του δικού σας προσωπικού στιλ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.