ΣΤΙΛ

Το παπούτσι ορισμός του ugly shoe trend και πώς να το φορέσετε


Μάρθα Κουμπάνη

7 Αυγούστου 2022

Το παπούτσι ορισμός του ugly shoe trend και πώς να το φορέσετε
Photo credits: Getty/Ideal Image
Το παπούτσι ορισμός του ugly shoe trend και πώς να το φορέσετε

Πριν ένα χρόνο περίπου οι fashion insiders προέβλεπαν ότι το 2021 θα είναι η χρονιά τους. O Questlove, μέλος του συγκροτήματος The Roots, τα φόρεσε στην 93η τελετή των βραβείων Oscars και δίχασε. O διάσημος pop τραγουδιστής της pop Justin Bieber είχε μόλις σχεδιάσει τα δικά του, τα οποία είχε στολίσει με cartoons στέλνωντας μάλιστα ένα ζευγάρι δώρο στην Victoria Beckham η οποία τα απέρριψε δημόσια χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο λόγος για τα Crocs που όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένουν στην μόδα τουλάχιστον ως αντικείμενο συζήτησης.

Ήδη από το 2021 οι πωλήσεις της Crocs αυξήθηκαν, όπως και τα έσοδά της που αυξήθηκαν κατά 64% το πρώτο τρίμηνο του έτους, φθάνοντας τα ρεκόρ των 460 εκατομμυρίων δολαρίων.

Oι κυρίαρχες τάσεις στα γυαλιά ηλίου «φωνάζουν» nostalgia

ΣΤΙΛ

Oι κυρίαρχες τάσεις στα γυαλιά ηλίου «φωνάζουν» nostalgia

Ο λόγος ήταν φυσικά η πανδημία και ο περιορισμός μας στο σπίτι που έθεσε την άνεση ως προτεραιότητα,φυσικά η στροφή στην άνεση κατά τη διάρκεια της πανδημίας και των lockdowns.

Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά, το 2002 και διατέθηκαν αρχικά σε ναυτικούς και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ επειδή είναι κατασκευασμένα από μια ελαφριά και ανθεκτική, ειδική ρητίνη.

Ωστόσο, η εταιρεία έφτασε στο χείλος της χρεοκοπίας το 2009.

Η ανάκαμψη ξεκίνησε με πολυσυζητήμενες συνεργασίες με μεγάλους οίκους μόδας, συμπεριλαμβανομένων των Balenciaga και Christopher Kane.

Στο 2022 τα Crocs όχι μόνο εξακολουθούν να μας απασχολούν αλλά και θεωρούνται It thing.
Τα κορίτσια της μόδας όμως, φαίνεται ότι τα βρίσκουν stylish και τα φορούν με τα αέρινα μίνι φορέματά τους ή τζιν και δημιουργούν cottagecore-inspired σύνολα.

Girly συναντά gorpcore

Με τακούνι

Double Croc Effect

Μπότες Crocs

Gothic Crocs; Nαι

Με χρώμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.