ΣΤΙΛ

H Sienna Miller φορά ήδη το It φόρεμα των επόμενων μηνών


Μάρθα Κουμπάνη

6 Αυγούστου 2022

H Sienna Miller φορά ήδη το It φόρεμα των επόμενων μηνών
Photo credits: Getty/Ideal Image
H Sienna Miller φορά ήδη το It φόρεμα των επόμενων μηνών

Αυτό που αγαπάμε περισσότερο στο στιλ της Sienna Miller είναι το πόσο απρόβλεπτο είναι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να επιλέξει να φορέσει. Χωρίς να ενδιαφέρεται για διατηρήσει μια συγκεκριμένη αισθητική, ο τρόπος που ντύνεται η Miller έχει να κάνει με το πώς νιώθει και το τι την ελκύει. Την μία μέρα είναι πιθανό να την δούμε να φοράει σκισμένο τζιν, Birkenstock Bostons και ένα puffer jacket και την επόμενη ένα κομψό παντελόνι, ένα πλεκτό από κασμίρ και γόβες. Πραγματικά, είναι συναρπαστικό να παρακολουθούμε αυτόν τον χαμαιλέοντα του στιλ να μεταμορφώνεται.

Jenny.Gr

Και το τελευταίο της looks συνεχίζει να κρατά τον πήχη ψηλά.Η Sienna Miller παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας The Sandman, που πραγματοποιήθηκε στο BFI Southbank στο Λονδίνο. Αν και η ίδια δεν πρωταγωνιστεί σε αυτή, ήταν εκεί για να υποστηρίξει τον πρώην της Tom Sturridge για τον ρόλο του στην ταινία και, φυσικά, το έκανε με στιλ.

Για την περίσταση, η Sienna επέλεξε ένα πλεκτό μίντι φόρεμα με μοντέρνα sweetheart λαιμόκοψη και μανίκια καμπάνα από το Self-Portrait, κομμάτι το οποίο έχουν ξεχωρίσει οι editors και οι influencers.

Το συνδύασε με λευκά strappy πέδιλα που ανέδειξαν το κόκκινο πεντικιούρ της και ασορτί τσάντα.

Μπορεί προς το παρόν να βρισκόμαστε σε διακοπές και το μόνο που μας απασχολεί να είναι με ποιο παρεό να σετάρουμε το μπικίνι μας, όμως το φθινόπωρο δεν αργεί και ξέρουμε ότι το πλεκτό ριμπ φόρεμα σαν αυτό της Sienna είναι ιδανικό για κομψές εμφανίσεις τις πρώτες δροσερές ημέρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.