ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Winona Ryder πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs (και φέρνει όλο το 90s sexiness)


JTeam

5 Αυγούστου 2022

H Winona Ryder πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Marc Jacobs (και φέρνει όλο το 90s sexiness)
Marc Jacobs campaign
Η συνεργασία που περιμέναμε, αλλά μάς άφησε και άφωνους

Αν υπάρχει μία ηθοποιός έκανε καριέρα στα 90s και φέρει ακόμα τον αέρα εκείνης της δεκαετίας (αβίαστα), αυτή είναι η Winona Ryder (δηλαδή Wino Forever).

Στα 51 της χρόνια, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Το γνώριμο coolness της, το grunge στοιχείο στις εμφανίσεις της και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας της ήταν τα στοιχεία που χρειαζόταν η νέα καμπάνια του οίκου Marc Jacobs.

Μάθαμε τη νέα της συνεργασία τους πριν από περίπου 2 μήνες, αλλά αυτή η σχέση μετρά πολλά χρόνια. Όλα άρχισαν όταν η γνωστή υπόθεση της Winona με την κλοπή από μαγαζί στη Saks Fifth Avenue, που τελικά απεδείχθη ότι ήταν αποτέλεσμα υπερσυνταγογράφησης φαρμάκων. Ένα από τα κομμάτια που πήρε ήταν ένα πουλόβερ Marc Jacobs.

Το 2003, ο σχεδιαστής της ζήτησε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο της ανοιξιάτικης καμπάνιας εκείνης της χρονιάς, ενώ δούλεψαν ξανά το 2015, αυτή τη φορά για τη σειρά Beauty.

Η νέα τους συνεργασία περιλαμβάνει μία σειρά από τις J Marc bags που θα γίνουν σίγουρα το it αξεσουάρ της χρονιάς. Δεν είναι όμως αυτές που κλέβουν τις εντυπώσεις. Η πρωταγωνίστρια του Stranger Things ντυμένη στα μαύρα, με slip dresses, με faux fur coat αλλά και με το απίστευτα σέξι μαύρο φόρεμα που τη δείχνει να πίνει γάλα, εντελώς απρόσεκτα.

Αυτό το βίντεο θα θυμίσει στους παλιούς τη διαχρονική αξία της και θα δείξει στους νέους τη σέξι πλευρά της ηθοποιού. Όπως μόνο εκείνη ξέρει πώς να το κάνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.