UPDATE #NOW

Stranger Things: Η Natalia Dyer σχολιάζει την ερωτική ζωή της Nancy και τα λέει εξαιρετικά


Κλέλια Φατούρου

6 Ιουλίου 2022

Stranger Things: Η Natalia Dyer σχολιάζει την ερωτική ζωή της Nancy και τα λέει εξαιρετικά
Ένα ερωτικό τρίγωνο που βλέπουμε ξανά στον 4ο κύκλο

Stranger Things δεν είναι μόνο η Eleven και οι φίλοι της. Είναι και τα μεγαλύτερα αδέρφια των πρωταγωνιστών, που μπήκαν στη δράση από τον πρώτο κιόλας κύκλο και έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη μεγάλη μάχη του Hawkins.

Η Nancy, αδερφή του Mike, ξεκίνησε σχέση με τον συνομήλικό της και δημοφιλή Steve, για να καταλάβει τελικά ότι νιώθει πράγματα για τον αδερφό του Will, Jonathan, που ήταν κάπως πιο αντικοινωνικός και outsider.

Μετά από 3 κύκλους, η σειρά επιστρέφει σε αυτό το ερωτικό τρίγωνο, διότι ο Steve δεν κατάφερε να ξεπεράσει τη Nancy. H Dyer έδωσε συνέντευξη στο Variety και έδωσε τη δική της οπτική για τις σχέσεις της. «Η Nancy και ο Steve έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ». Σε κάποια φάση, εκείνος της εξομολογείται ότι τον βοήθησε να ωριμάσει, αλλά εκείνη δεν θεωρεί ότι είναι αρκετό για να αναθερμανθεί η σχέση τους.

«Είναι δύσκολο. Δεν ξέρω. Νιώθω ότι η Nancy ήταν πάντα σε μία σχέση και τώρα ίσως χρειάζεται χρόνο για να ανακαλύψει τον εαυτό της». Παραδέχεται επίσης ότι ένιωθε κάπως περίεργα όταν η σχέση της με τον Jonathan ξεκίνησε πίσω από την πλάτη του Steve αλλά θεωρεί ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι πλέον πιο δυνατός. «Ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει, θα το κάνει για τους σωστούς λόγους».

Μίλησε όμως και για τη σχέση της με τον Steve στον 4ο κύκλο και πώς έχει αλλάξει η δυναμική της. «Αυτοί οι δύο άνθρωποι νοιάζονται ο ένας για τον άλλο και αυτό δεν έχει τελειώσει. Μπορείς να βάλεις όποια ταμπέλα θέλεις, αλλά αυτοί οι δύο χαρακτήρες συναντιούνται ξανά μετά από χρόνια, και μετά από όλα αυτά που έχουν περάσει. Ήταν διασκεδαστικό και συγκινητικό. Δεν έχω ιδέα για το πού θα πάει αλλά χαίρομαι που τουλάχιστον υπάρχει ακόμα νοιάξιμο». Δεν μένει παρά να περιμένουμε τον 5ο κύκλο λοιπόν για να το μάθουμε.