ΣΤΙΛ

Tα shapewear είναι τα νέα outerwear και αυτά τα celebrity looks το αποδεικνύουν


Μάρθα Κουμπάνη

12 Αυγούστου 2022

Tα shapewear είναι τα νέα outerwear και αυτά τα celebrity looks το αποδεικνύουν
Instagram/@emrata
Tα shapewear είναι τα νέα outerwear και αυτά τα celebrity looks το αποδεικνύουν

Τα shapewear κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό. Πολλές celebrities, συμπεριλαμβανομένης της Kylie Jenner και της Sofia Richie, φορούν shapewear για να διαμορφώσουν το περίγραμμα του σώματος και να τονίσουν τη σιλουέτα. Τα shapewear, όχι μόνο μπορούν να σφίξουν τη μέση και να τονίσουν τις φυσικές καμπύλες του σώματος, αλλά παρέχουν επίσης μια επιπλέον ώθηση στην αυτοπεποίθηση πολλών ανθρώπων.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε αύξηση στον αριθμό των shapewear brands, από το Spanx της Sara Blakely μέχρι το Skims της Kim Kardashian. Η Lizzo κυκλοφόρησε επίσης πρόσφατα τo δικό της brand ρούχων που ονομάζεται Yitty. Όλα αυτά τα brands προσπαθούν να παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία ειδών shapewear σε μια γκάμα χρωμάτων, σχήματος και μεγέθους για να εξυπηρετήσουν όλους.

Όλο και περισσότερες stars μοιράζονται τα looks τους με shapewear στο Instagram. Αλλά αντί να τα φορούν ως εσώρουχα, τα φορούν ως κομμάτια που μπορούν να φορέσουν έξω. Η Khloé Kardashian φόρεσε το Skims catsuit της με ψηλό κότσο και γόβες και η Taylor Hill έκανε πεζοπορία με κορμάκι στην Ιταλία. Το φόρεμα Skims μάλιστα έγινε viral στο TikTok επειδή ήταν χαριτωμένο και ευκολοφόρετο.

Φυσικά η θερμοκρασία είναι ακόμα υψηλή για να φορέσουμε κάτι τόσο εφαρμοστό, οι πρώτες δροσερές ημέρες όμως δεν αργούν και αυτά τα looks είναι σκέτη έμπνευση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS