AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΣΤΙΛ

Τα πιο δημοφιλή prints για το φθινόπωρο είναι εδώ


Μάρθα Κουμπάνη

25 Αυγούστου 2022

Τα πιο δημοφιλή prints για το φθινόπωρο είναι εδώ
Photo credits: Getty/Ideal Image
Ποια είναι τα μοτίβα που πρωταγωνιστούν το φθινόπωρο;

To φθινόπωρο πλησιάζει και η βροχή έξω από το παράθυρο το επιβεβαιώνει, βάζοντάς μας σε mood για όλα τα νέα trends του φθινοπώρου.

Παρά την ζέστη και υγρασία που επικρατεί -μην μπερδεύεστε είναι ακόμα Αύγουστος- ξεκινήσαμε να σκεφτόμαστε τα πρώτα jackets, ενώ κάνουμε ήδη practice στους τρόπους που μπορούμε να φορέσουμε τα cardigans.

Φυσικά η βροχή μας έκανε κιόλας να αναζητήσουμε στην ντουλάπα μας ξανά τα κλειστά παπούτσια, με τα loafers -φορεμένα με αθλητικές κάλτσες ή όχι- να είναι η πρώτη μας επιλογή για εμφανίσεις στην πόλη με back to school διάθεση.

Από το φθινοπωρινό moodboard του στιλ δεν μπορούν να λείπουν τα prints. Τα μοτίβα ακολουθούν τον καιρό και σκοτεινιάζουν, βάφονται δηλαδή σε πιο σκούρες αποχρώσεις, διατηρούν ωστόσο τον παιχνιδιάρικο χαρακτήρα.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή prints για το φθινόπωρο;

Moody Florals

Instagram/@tanyataylor

Γεωμετρικά

Instagram/@elizcardinal

Animal prints

Instagram/@tahairy

Jacquards και brocades

Instagram/@luciacuesta_