ΣΤΙΛ

Τα cargo παντελόνια είναι το στιλ που πρωταγωνιστεί - Πώς θα τα φορέσουμε


Μάρθα Κουμπάνη

30 Αυγούστου 2022

Τα cargo παντελόνια είναι το στιλ που πρωταγωνιστεί - Πώς θα τα φορέσουμε
Την ώρα που Υ2Κ mania συνεχίζεται, συνεχίζουμε να είμαστε μπερδεμένες γύρω από το αν τελικά είναι η ώρα να κατεβάσουμε πιο χαμηλά τα waistlines ή όχι

Αν είναι η ώρα να αποχωριστείτε τα straight leg jeans σας και να τολμήσετε πιο φαρδιές και ενδεχομένως χαμηλοκαβάλες γραμμές στα παντελόνια. Αν δεν ανήκετε στην Gen Z που στην πλειοψηφία της (και εν μέρει χάρη στο Tik Tok ) έχει ήδη υιοθετήσει το στιλ, το πιθανότερο είναι ότι τα 00s trends σας διχάζουν κι εσάς.

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά trends της δεκαετίας ακούει στο όνομα cargo pants και ας το παραδεχτούμε, από αυτά που μας διχάζουν περισσότερο, καθώς δεν μας κολακεύουν πάντα.

Επιπλέον τα προηγούμενα χρόνια χτίσαμε κυριολεκτικά ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μας γύρω από ψηλόμεσα παντελόνια και preppy tops, με αποτέλεσμα τα Y2K trends να μας φαίνονται πολύ γυμνά, τολμηρά και sexy (και είναι).

Αποτέλεσμα άλλες γυναίκες να τα αγαπούν και άλλες να τα μισούν. Υπάρχουν όμως κι εκείνες που θέλουν να τους δώσουν μια ευκαιρία και να τα εντάξουν στις εμφανίσεις τους. Αν ανήκετε σε αυτές, σίγουρα θα χρειάζεστε λίγο Υ2Κ inspo από τις masters του στιλ.

Σε γενικές γραμμές αν θέλετε να φορέσετε cargo παντελόνι, μπορείτε να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας με εφαρμοστά, tank και halteneck tops, babie tees και cut outs. Ανάλογα το mood σας μπορείτε να τα συνδυάσετε με sneakers ή ψηλοτάκουνα και εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Δείτε πώς τα φορούν τα fashion girls και πάρτε ιδέες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.