ΣΤΙΛ

Αυτό είναι το designer shoe που έχει κλέψει την καρδιά των It girls


Μάρθα Κουμπάνη

31 Αυγούστου 2022

Αυτό είναι το designer shoe που έχει κλέψει την καρδιά των It girls
Getty/Ideal Image
Τα Gucci Princess είναι τα κομψά παπούτσια που φορούν τώρα οι fashion editors

Έχω μεγάλη αδυναμία στα παπούτσια. Από όλα τα αντικείμενα, με τα οποία μπορεί κανείς να γεμίσει την γκαρνταρόμπα του, τα παπούτσια είναι το κομμάτι στο οποίο δυσκολεύομαι να αντισταθώ. Ακόμα εντυπωσιάζομαι από το πώς η απλή αλλαγή ενός παπουτσιού μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς ένα outfit.

Eίμαι λοιπόν πάντα ανοιχτή στο να προσθέσω ένα ακόμη ζευγάρι στη συλλογή μου. Το ζευγάρι που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μου (αλλά και κάθε fashion editor), αυτή την στιγμή; Τα crystal slingbacks του οίκου Gucci.

Τα είδα για πρώτη φορά τον περασμένο χειμώνα -το λογότυπό GG εφαρμόστηκε απαλά στο πλέγμα με τα στρας. Στη συνέχεια τα φόρεσε η Dakota Johnson με ένα sleek κοστούμι σε μια σοφιστικέ και σέξι εμφάνιση.

Στη συνέχεια, ήταν η Alexa Chung που έβαλε την σφραγίδα έγκρισής της στο κομψό και feminine ζευγάρι, φορώντας τα με ένα ιβουάρ γούνινο παλτό.

Όσο κι αν μετά το lockdown το μόνο που θέλαμε ήταν να φορέσουμε ξανά τα killer ψηλοτάκουνα μας, πλέον ένα χαμηλό, άνετο και θηλυκό τακούνι είναι η ιδανική επιλογή. Το χαμηλό ύψος των Gucci slingbacks τα κάνει ακόμα πιο γοητευτικά.

Ακόμα κι αν δεν συνηθίζετε τόσο λαμπερά κομμάτια στα looks σας, είναι πολυ πιθανό να θελήσετε να κάνετε μια εξαίρεση για αυτά τα παπούτσια. Δείχνουν το ίδιο chic με τα τζιν και τα απλά μπλουζάκια όπως και με φορέματα και φούστες.

Read More

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.