ΣΤΙΛ

Τα arm cuffs επιστρέφουν και γίνονται ο λόγος να δώσετε μια ευκαιρία στο Υ2Κ trend


Μάρθα Κουμπάνη

8 Αυγούστου 2022

Τα arm cuffs επιστρέφουν και γίνονται ο λόγος να δώσετε μια ευκαιρία στο Υ2Κ trend
Τα arm cuffs επιστρέφουν και γίνονται ο λόγος να δώσετε μια ευκαιρία στο Υ2Κ trend

Αυτό το καλοκαίρι επιστρέφουν πολλές Y2K τάσεις, με micro mini skirts, χαμηλοκάβαλα παντελόνια και going-out tops που βγαίνουν κατευθείαν από τις πασαρέλες για να κατακτήσουν το street style και το TikTok. Τώρα, οι σχεδιαστές καλωσορίζουν ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο της δεκαετίας του '00: το arm cuff, δηλαδή το βραχιόλι που φοριέται με στιλ στο μπράτσο.

Οι οίκοι Blumarine και Prada συμπεριέλαβαν το αμφιλεγόμενο αξεσουάρ στις συλλογές τους. Στο μέτωπο των celebrities η Dua Lipa έδωσε την έγκριση της, φορώντας μια ασημί εκδοχή από την συλλογή άνοιξη 2022 της Blumarine, σε συνδυασμό με, τι άλλο από ένα butterfly top.

Jenny.Gr

Από τις βασίλισσες της Αιγύπτου μέχρι τους βασιλιάδες των Μάγια, το arm cuff ήταν από καιρό σύμβολο κοινωνικής τάξης και δύναμης. Δεν είναι περίεργο που η Wonder Woman και η Xena, η πρωταγωνίστρια της σειράς Warrior Princess, φόρεσαν το αξεσουάρ ως μέρος των στολών τους.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, stars συμπεριλαμβανομένων των Keira Knightley και Aaliyah, υιοθέτησαν τα κοσμήματα στο κόκκινο χαλί, σε συνδυασμό με μίνι φούστες και τζιν, καθώς και επίσημα φορέματα, δείχνοντας την ευελιξία αυτού του αξεσουάρ.

Για τη νέα σεζόν, σχεδιαστές όπως ο Fendi και ο Tory Burch επανασχεδίασαν το κόσμημα σε πιο μινιμαλιστικά σχέδια που απέχουν από τα στιλ της δεκαετίας του '00.

Καθώς το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, υπάρχει ακόμα χρόνος για να δώσετε μια ευκαιρία στην τάση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.