CELEBRITIES

H Julia Fox φόρεσε το πιο χαμηλοκάβαλο παντελόνι του κόσμου (και το Internet την έκανε δικαίως Κένταυρο)


Μάρθα Κουμπάνη

26 Ιουλίου 2022

H Julia Fox φόρεσε το πιο χαμηλοκάβαλο παντελόνι του κόσμου (και το Internet την έκανε δικαίως Κένταυρο)
Η σταρ του «Uncut Gems» έκανε μία ακόμα τολμηρή εμφάνιση, αλλά αυτή τη φορά δε γλίτωσε την online σάτιρα

Η Julia Fox είναι master στο να υπερβαίνει τα όρια της μόδας, αλλά η τελευταία της εμφάνιση μπορεί να είναι η κορυφαία όλων των εποχών (όχι απαραίτητα για τους σωστούς λόγους).

Η σταρ του «Uncut Gems» έκανε μία ακόμα τολμηρή εμφάνιση, σε βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη. Το μοντέλο φορούσε μαύρο bikini top από πάνω και μαύρο δερμάτινο, εξαιρετικά χαμηλοκάβαλο παντελόνι, το οποίο αποκάλυπτε σχεδόν ολόκληρη την ηβική περιοχή σε κάθε βήμα.

Το παντελόνι "Beast" σε σχέδιο της Liza Keane με έδρα το Λονδίνο, όπως ήταν φυσικό, όχι μόνο τράβηξε τα βλέμματα αλλά και πυροδότησε τις αντιδράσεις των χρηστών των social media που δεν δίστασαν να μεταμορφώσουν τη Fox ακόμα και σε Κένταυρο. Οι ομοιότητα είναι αναμφίβολη, βέβαια.

Η ίδια μάλιστα απέδειξε πως είναι ακομπλεξάριστη, καθώς μοιράστηκε το meme στον λογαριασμό της στο Instagram. To γεγονός ότι τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια έχουν επιστρέψει στην μόδα το έχουμε πλέον καταλάβει. Το συγκεκριμένο ωστόσο μόνο εκείνη μπορούσε να το φορέσει! Και ελπίζουμε να μείνει εκεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.